LE AKAROK FOGYNI, VÉGLEG! | Le akarok fogyni

Szeretnék fogyni, 10 kg fölösleg van rajtam, mit tegyek? – Béres Alexandra válaszol

Így kell 20 kilót fogyni szenvedés nélkül! És ami külön büszkeség: nem kis szerepe volt ebben az Ez zsír!

10 kilót szeretnék fogyni nyárra!

Niki saját bevallása szerint soha nem volt vékony alkat, szépen, lassan kúsztak fel rá a kilók, évről évre súlyosabb lett. Egyszer csak arra eszmélt, hogy 84 kg a cm-es magasságához: "Nem tudtam semmit sem tenni - gondoltam - ez genetika Igen, genetika A családom 60 százaléka túlsúlyos, hogyan tudnék én tenni az ellen, amilyennek születtem?

szeretnék fogyni fogyás gudzsaráti nyelv

Hát sehogy! Úgyhogy beletörődtem. Soha nem szerettem mozogni, ha meg tudtam tenni, felmentettem magam a tesiórák alól is.

Enni meg imádtam. Egészségügyileg nem volt soha gondom. Dehát velem nem történhet semmi rossz. Pont velem Ááá, kizárt!

szeretnék fogyni fogyni szentírások

Éldegélek így, boldogan, nem gondolva szeretnék fogyni, hogy rossz irányba megyek Amihez kellettek emberek, elsősorban az unokatesóm, aki úgyanúgy, mint én, mindig is husi volt. Egy nap, mikor átjöttek hozzánk, nem ismertem meg!

Több mint 20 kilót fogyott. Itt eszméltem rá, hogy a túlsúlyom nem a génjeim hibája.

  1. Fogyni akarok, de gyorsan - Mit tegyek? | Femcafe
  2. Egyéb kérdések Népszerű témák: Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » kg-t szeretnék fogyni
  3. Szeretnék fogyni 10 kilót, de leginkább azt szeretném, ha le tudnék fogyni a hasamról, combjaimról.

Ez az én választásom volt, az én hülyeségem, az én meggondolatlanságom, az én lustaságom, és még sorolhatnám. Sokat láttam a LifeNetwork csatornán az Ez zsír! Ott rengeteg sikersztorit olvastam, és akkor már végleg 'bekattantam'.

Fogyni akarok, de gyorsan - Mit tegyek?

Másnap teljes fordulatot vett az életem! Szeretnék fogyni egy nagyon jó kis blogra az interneten, ahonnan nagyon sokat tanultam. Mivel édesanyja cukorbetegsége miátt már 5 éve nincs a háztartásban cukor, így ő is teljesen elhagyta: "Minden péksütit, kiflit, zsemlét lenulláztam, helyette diabetikus kenyeret és extrudált kenyeret ettem.

Száműztem az édes nassolnivalókat is, ha édesség-ehetnékem van, túróval csinálok valami finomat és slussz.

Fogyni szeretnék! – az 5 legjobb tipp a kezdéshez

Tejbegríz és rizs helyett zabkorpát és zabpelyhet eszek, ami ugyanolyan finom, de egészséges is. Krumplit néha eszem csak, rizsből pedig csak barnát. És kedvenc ételeim közé sorolom most már a salátákat, zöldségeket. Rájöttem, hogy finomak, csak jól kell tudni elkészíteni őket.

Nem tudsz fogyni? Fogadjunk, hogy tudom, mit rontasz el!

Sok zöldséglevest eszem, ezer és ezeregyféle variáns van, imádom őket. És persze, imádom a gyümölcsöt! Amiről talán a legnehezebb volt lemondanom, az a kóla és a chips.

De muszáj volt, nincs mese! Semmi cukros üdítő! Csak sima, szénsavmentes vizet iszom, illetve tea, ha nagyon unom a vízet, de ilyen szerencsére ritkán van!

szeretnék fogyni hogyan lehet lefogyni anélkül, hogy megpróbálnánk

Én, aki a Cooper-tesztet inkább végigsírtam, csak nehogy 12 percig futnom kelljen. Most meg imádok futni, zene a fülbe, és go!

szeretnék fogyni pisilni és fogyás

Kikapcsol, feltölt! És mellette még itthon is tornázom.

Így kell 20 kilót fogyni szenvedés nélkül!

Soha, egyetlenegy percig sem éheztem, nem szenvedtem, és őszintén elmondhatom, hogy minden egyes percét élveztem, és élvezem is a mai napig! Én nem fogyásnak vagy diétának fogtam fel. Életmódot váltottam, amit egy életen át tudok tartani, és csinálni!

A mottóm az lett: 'Mindent szabad, de mértékkel! És üzenem mindenkinek, aki a 'kattanás' előtt áll, hogy kapaszkodjon valamibe, ami erőt ad neki a változtatáshoz és onnan már nincs visszaút!

Életem eddigi legjobb fogyókúrája 1. rész BF

Csak elkezdeni nehéz, nekem is az szeretnék fogyni. De megérte! Írjátok meg nekünk az info life. Pár sorban írjátok meg a történetet, és nagyon fontos, hogy csatoljatok hozzá fényképet: fogyás előtt - fogyás után.