Így működik

Szerelmi karcsúsítást

Jó légzéssel a jó alakért!

szerelmi karcsúsítást

CD-melléklettel Alakformáló légzés? Hát az meg mi fán terem?

További termékek a mintával:

Teheti fel a kérdést a kedves Olvasó, hogy vajon itt most valami turpisságról van szó, vagy ez egy tényleg működő módszer?

Ez egy tényleg működő módszer!

szerelmi karcsúsítást

Barna Miklós Ferenc nagy sikerű első könyve, A légzés gyógyító ereje után most egy szűkebb, ám annál több embert érintő kérdésben nyújt egyedülálló segítséget: a fogyásban. Bár a köztudatban az a leginkább elterjedt nézet, hogy a fogyás százalékban a testmozgástól és százalékban az étkezés átalakításától függ, azonban a szerző nem ezen a vonalon indul el.

szerelmi karcsúsítást

Nem olyan technikákat mutat be, amit már sokan próbáltak, ám sokszor hasztalanul. Barna Miklós úgy véli, a fogyás kulcsa a többszintű odafigyelésben rejlik.

2. nap: Hogyan készítse el?

Azáltal, hogy a légzőgyakorlatok révén átalakítjuk a légzésünket, láncreakciót hozunk létre: az átalakuló légzés átalakítja a viselkedést, a személyiséget, az átalakuló viselkedés pedig csökkenti a túlsúlyt. Vagyis megváltozik az étkezésünk, megnő a kedvünk és az energiánk a testmozgáshoz, miközben a lelki nehézségek megoldása is egyre könnyebbé válik.

Kreatív piros tojás textillel szépítve Piros tojás a szerelmi varázslatok tükrében Szerelmi varázslásban mindenekelőtt használandó szerelmes szín a PIROS, — Az okkultizmus magyarázata szerint a piros  az  érzelmek, ösztönök és a szenvedély tartománya. Már Vergilius is ajánlja, hogy »Háromszor kösd az amarillisz piros virágát csomóba, és mondd: Én rabul ejtem Vénuszt. Piros díszítés A szerelem kihívása. A piros eredetileg a mátkák szerencsehozó és bajt elhárító színe volt, ezért kellett a fehér menyasszonynak valami pirosat is viselnie a testén. Aki vörös fonalat köt a csuklójáraés közben kedvesére gondol, az  bizony hozzákötődik!

Aki elolvassa a könyvet és az olvasottak, valamint saját ismeretei, akarata és lehetőségei alapján kialakít magának egy megfelelő programot, benne a légző- energialégző gyakorlatokkal — és ezeket kellő gyakorisággal végre is hajtja —, annak nemcsak a túlsúlya fog csökkenni és a vitalitása növekedni, de lelkileg is kiegyensúlyozottabbá válik.

Barna Miklós módszere roppant olcsó eszköze a felesleges kilók elvesztésének és a testsúlycsökkenés megtartásának.

szerelmi karcsúsítást

Csak másképp kell venni a levegőt, mint eddig, szerelmi karcsúsítást beindul a fogyás! A légzés karcsúsító ereje értékelése Az értékeléshez jelentkezzen szerelmi karcsúsítást vagy regisztráljon!

ElőkéSzülés - Naliní Női Jóga

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet!