A jégdiéta a legújabb őrület

Őrület zsírégetés, Ha jeget eszel, lefogysz?

 • Fogyás életmód tippeket
 • Hőguta és napszúrás: mik a tünetek, mit tehetünk?
 • A jégdiéta a legújabb őrület

Itt a legújabb diéta-őrület, melyet rögtön kipróbálnak mindazok, akik úgy akarnak fogyni, hogy különösebben semmit se kelljen tenniük érte. De vajon tényleg működik a módszer?

gfrag fogyás

Nem véletlenül járja a mondás, hogy minél nagyobb hülyeség, annál biztosabban a siker. Úgy tűnik, ez a fogyókúrára is igaz, legalábbis egy újonnan felkapott őrület, a jégdiéta ezt bizonyítja.

Ha jeget eszel, lefogysz?

Mi is a jégdiéta? Tulajdonképpen zsírégetés mozgás és diéta nélkül — legalábbis ezt állítja Dr.

 • Fogyni kérdezők
 • Viszlát, nem kívánatos zsírpárnák!
 • Az új rizsdiéta most az őrület, napi 1 kiló megy le! | Étrend, Egészség fitnesz, Fogyókúra

Brian Weiner, a jégdiéta feltalálója. Nem meglepő hát, hogy furcsa ötlete egyre nagyobb népszerűségnek örvend a fogyókúrák hazájában, Amerikában. A gasztroenterológus úgy véli, hogy a zsírégetést a cukormentes jégkása és a jeges víz fogyasztásával érjük el.

A jégdiéta a legújabb őrület

Ennek oka a szakember szerint az, hogy ahhoz, hogy a jeget megemésszük, a szervezetnek először fel kell melegítenie, márpedig ehhez plusz energiára van szüksége. Ez pedig természetesen felpörgeti az anyagcserét is, több kalóriát égetve el. Mint arról Dr. Brian Weiner beszámolt, a jégalapú ételek és italok extra zsírégető hatását őrület zsírégetés követően kezdte vizsgálni, hogy kedvenc fagylaltját alacsonyabb energiatartalmú, gyümölcs és víz hozzáadásával készült sorbet-szerű termékre cserélte.

Egyszer aztán, ennek fogyasztása közben pattant ki elméjéből az isteni szikra, hogy a címkén szereplő jelölés nem helytálló, hiszen a gyártó nem vette figyelembe a szervezet által a jég felolvasztásához elhasznált energiamennyiséget.

A jégdiéta a legújabb őrület Origo Mivel a jeget az emésztéshez a szervezetnek először fel kell melegítenie, a többletmunka a diéta atyja szerint komolyan felpörgeti az anyagcserét.

Alapos számolás után az orvos arra a megállapításra jutott, hogy a sorbet felmelegítéséhez szükséges termikus energiamennyiséget levonva a termék helyett csupán 72 kilokalóriát tartalmaz. Kiszámolta azt is, hogy egy liternyi jég elfogyasztásakor mintegy kilokalória ég el.

Ez ugyanannyi, mintha kb.

Ebből vonta le azt a véleményt, hogyha valaki minden nap egy liternyi cukormentes jégkását fogyaszt, havonta akár több mint fél kilót is fogyhat. Egyébként az orvos úgy véli, hogy ez a liternyi jégmennyiség az a maximális jégadag, amennyit egy egészséges felnőtt egészségkárosodás nélkül megehet. E fölött már mellékhatásokkal is számolni kell, hiszen a túlzásba vitt belső hűtés ronthatja a szervek megfelelő működését.

Õrület, hogy hová tűnik a nők testéről a zsír, amikor lefogynak

Épp ezért szerinte nem tanácsos hideg időben sok jeget szopogatni, nehogy túlhűtsük a szervezetünket. Ugyanez a helyzet a megerőltető edzés utáni közvetlen jégfogyasztással is.

hogyan égethető el 1 kg zsír

A szakember a gyerekek jégdiétájával kapcsolatban is kellő odafigyelésre int mondván, a kisebb tömeg miatt szervezetük hamarabb kihűl. Mivel a jégdarabkák rágcsálása hosszabb távon sem a fogaknak, sem az ínynek nem tesz jót és torokgyulladást egészséges marhahús a fogyáshoz okozhat, ezért a szerző azt tanácsolja, hogy rágcsálás helyett a nagyobb jégdarabokat őrület zsírégetés szétolvadni a szánkban, vagy válasszuk az energiaszegény jégkását.

 1. Tetralysalis fogyás
 2. A jégkorong zsírt éget- e
 3. Hogyan lehet elveszíteni 3 kg testzsírt
 4. Újabb őrület nyomában: mi az exorexia? - EgészségKalauz
 5. Az új rizsdiéta most az őrület, napi 1 kiló megy le! | Tisztítókúra, Egészség, Étrend
 6. Őrült fogyókúra módszerek: a legveszélyesebb zsírégetők listája! | Peak girl
 7. Tokafűző szépségkiegészítő, az új őrület | Marie Claire
 8. Ha jeget eszel, lefogysz? | Well&fit

Kamu vagy sem? A diéta hatékonyságával kapcsolatban persze több kérdés is felvetődik: 1.

Õrület, hogy hová tűnik a nők testéről a zsír, amikor lefogynak - Ripost

Mivel a zsírégetéshez a tervszerű étrend és a mozgás megfelelő kombinációja szükséges, így kérdés, hogy miből vonja el a plusz energiát ebben az esetben a szervezet. A kalória-felhasználás mértéke minden esetben a testsúlytól függ.

Már egy-két éve látni lehetett a közösségi média felületein egy bizarr szépségkiegészítőt, amelyet a fülre fűzve, a toka körül hordanak az extrém trendeknek is bizalmat szavazók. Az állítólag zsírcsökkentő fűzőszerűség azóta nagy karriert futott be Ahogy lenni szokott ilyenkor, az őrületes új szépségkütyük, -kencék esetében, mindenféle copy termékekkel is nagy mennyiségben találkozhatunk azóta, megnehezítve a döntést, melyiket is vállaljuk be, ha kipróbálnánk ChinUp, Face Bra, és még temérdek társa….

A nagyobb testsúly és izomtömeg fenntartáshoz több energia szükséges. Vagyis őrület zsírégetés égeted a kalóriát 60 és máshogy 90 kilósan. Mivel minden tevékenységünk — így az alvás, a gondolkodás, a horgászás — is éget kalóriát, ilyen alapon kipróbálhatnánk azt is, hogy ezek megnövelt mennyisége milyen mértékű kalóriaégetést eredményezne. Végül pedig: belegondoltál már, hogy képes lennél-e napi egy kiló jég felfalására akkor is, ha már nincs kánikula?

miért veszítene egy idős ember fogyni?

Nem valószínű. Ha mindezt végig gondolod, rá kell jönnöd arra, nincs új a nap alatt. Gyakorlatilag a zsír egyszerűen attól ég, hogy megfelelő mozgásformát végzel és a helyes étrendet követed.

lecsökken- e a lipton?

Ennél hatékonyabb módszer sajnos továbbra sem létezik! Fotó: Profimedia — Red Dot.

segít a brokkoli fogyni