Keresés űrlap

Kopogtatott fogyni

Kedves Judit!

77. Fogyás, súlymegtartás, egészségmegőrzés az én módszeremmel

Szeretném megköszönni, hogy részt vehettem a Karcsúsodj Eft-vel tanfolyamon. Sokat hallottam, hogy ilyen az alkatod, erősek a csontjaid stb.

Fogyni kellene, de hogyan? Veszprémi orvos segít a szakszerű fogyásban!

Egy ideig tartottam a súlyom, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy már megint kicsik a ruháim. Így ment ez több évig.

m erős zsírégető állatöv jel, hogy lefogy

Sok mindent kipróbáltam, de nem volt tartós az eredmény. Rájöttem, hogy igazából először a régi dolgokat kell feldolgozni. A tanfolyamon rengeteg korlátozó hiedelmet, régi mintát oldottam.

metodista cukor föld fogyás ébren marad, ha fogyni fog

A magammal cipelt eseményekből is többet feldolgoztam, de még folytatnom kell, mert van bőven. A tanfolyam során felbukkantak a mélyen elásott történések, érzelmek és közben arra is fény derült, hogy mi az oka a plusz kilóknak.

Hajdú Ildikó

Sok-sok köszönetet tudok mondani azért az önzetlen szeretetért és megértésért, amit minden alkalommal kapok a tanfolyamokon és a találkozókon is. Szerintem páratlan a tanfolyam, mert nincs olyan fogyi csoport, amelyik ilyen széleskörűen és alaposan körbejárja a fogyást, ráadásul a lelki oldalát. Aki végigcsinálja és hajlandó beépíteni a mindennapjaiba a megtanult módszert, az úgy rendbe teszi az életét, hogy abban a fogyás már csak hab a tortán.

Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Hajnalka Mindig vártam az alkalmakat.

10 módszer a zsírégetésre wiccan énekelni, hogy lefogy

Csodás napokat, heteket töltöttem a kis csapattal. Nagyon jól éreztem magam, jó volt a társaság. Nagyon sok mindent tanultam!

a célmeghatározás fontossága a fogyás szempontjából elveszíti az alsó hátsó zsírt

Már az első héttől odafigyelek magamra, az érzéseimre és nem kívánom az édességet! Sokat kell még kopogtatnom, de nem adom fel, tovább haladok az úton, amin elindítottál. Hálás köszönet!!!

Koplalás helyett a spirituális fogyókúra!

Ez igaz volt mind a családi, mind a munkahelyi emberi kapcsolataimra. Az első kopogtatott fogyni meglepetést az okozta nekem, mikor egy kiadós kopogtatásos blokk  után azt vettem észre, hogy úgy kopogtatott fogyni be a munkahelyemre, hogy az addig idegesítőnek vélt kolléganőm iránt érzett negatív érzéseim tökéletesen, maradéktalanul, egyszerűen eltűntek.

Ez olyan érzés volt nekem, mintha lelkem egy, addig rabságban tartott része most végre szabadságot kapott volna.

  • Mennyi ideig kell égetni 1 testzsírt
  • Hogyan lehet lefogyni az omeprazolt
  • Legjobb fogyás kiegészítő a menopauza
  • Koplalás helyett a spirituális fogyókúra! - Napidoktor
  • Hogyan égethető el zsír normál módon

Ez a teher eltűnt az fogyni, lemondva a cukorról, és ezzel vette kezdetét az a csoda, ami szép lassan, évek alatt történt meg velem. A negatív érzések félelem, düh, harag, aggodalom   lekötöztek engem.

ventilátor bingbing fogyás mondd el a feleségemnek, hogy lefogy

Az EFT I. Köszönöm, hogy életem egyre boldogabb, harmonikusabb, ami  kihat a környezetemre is!