Mekis kajával fogyózott, 15 kilót adott le

Fogyás mcdonalds

John Cisna, egy amerikai tanár, aki nálunk kb.

zsír elveszíti a rutin

A pár évvel ezelőtt nagy port kavaró Super Size Me c. Spurlockhoz képest pont ellentétes egészségi, fizikai állapotból, jelentős túlsúllyal indulva egy 90 napos, étrendi kísérletbe kezdett: 3 hónapig kizárólag McDonalds-os ételeket evett.

calvin klein body slim fit

Reggel az iskolába menet a helyi gyorsétteremből beszerezte reggelijét és ebédjét, hazafelé pedig beugrott a vacsorájáért. Mire jutott?

Az ő számukra a mi felelősségünk biztosítani a kellemes közérzetet, hogy a nyár a gondtalan pihenés, nem pedig a hőhullámok okozta szenvedés időszaka legyen.

Cisna kilósan vetette bele magát a kísérletbe, vérképe alapján magas koleszterin- és triglicerid-szinttel. A 90 nap végére kg volt és vérértékei is jelentősen javultak.

testpozitivitás és fogyás

Cisna ma a McDonalds egyik nagykövete, akinek ma már aktivitásáért a gyorséttermi lánc díjat fizet és aki természetesen, igazi amerikai módra már könyvet is írt történetéről. Ebben a kísérletben számomra nem feltétlenül az a lényeg, hogy gyorséttermi ételeket evett, hanem az, hogy a napi kalóriabevitele kcal-ban került meghatározásra, illetve, hogy életébe fogyás mcdonalds a rendszeres fizikai aktivitást is.

E két tényező fontos pillére a sikeres testsúlycsökkentésnek.

fogyás 53 éves korban

Remélhetőleg senki? Cisna történetéből, hogy ha McDonalds-os ételt eszik, akkor fogyni fog. Szerencsére ezt a tanár úr is hangsúlyozza: ő nem azt szerette volna megmutatni, hogy kizárólag gyorséttermi ételeket kell ennünk, hanem azt, hogy a gyorséttermi kínálatból is lehet testsúlycsökkenésre alkalmas menüsort összeválogatni. Azért van három gondom.

Kiderült, mire készül a magyarországi McDonald's

Egyrészt, hogy húha, ember legyen a talpán, aki 2x90 napig képes gyorséttermi ételeken élni. De tényleg. Számomra ez teljesen elképzelhetetlen, igaz, nem az USA-ban élek.

adrien brody fogyás

De én biztos megőrülnék a változatosság hiányától és az egyen-ízektől. Másrészt pedig, ez ugyan nem fogyókúrás kérdés, hanem inkább egészség, élvezeti kérdés - a friss ételeknél szerintem nincs jobb. A friss, magunk ismerőseink, barátaink, családtagjaink által gondos munkával, szívvel-lélekkel változatos friss alapanyagokból, fűszerezéssel készített ételek nélkül számomra a kiegyensúlyozott és a testsúlycsökkentő étrend sem képzelhető el.

Harmadrészt - vajon meddig fenntartható ez? Nyilván ha marad a fogyás mcdonalds és a testsúlycsökkenéshez igazított energiatartalom és a fizikai aktivitás, akkor az eredmény tartós és fenntartható lesz.

  • Twitter Pinterest Mit egyél akkor, mikor 10 kilométeres körzetben nincs semmi más csak egy McDonald's?
  • Mi a jó biztonságos zsírégető
  • McDonalds burger, amit a penészgomba sem eszik meg | PositiveDay Fitness
  • T3 fogyás mellékhatások
  • Zsírégető nézet
  • Hogyan változtatta meg az életét a fogyás?
  • Koncepciót vált a magyar McDonald's - Amiért eddig minden másba is: mert kihívást és lehetőséget látok benne, ez pedig inspirál.
  • A virginiai Chris Coleson McDonald's diétával fogyott fél év alatt 85 fontot 35,5 kilót : kizárólag salátát, zsömle nélküli húspogácsát és a többi, általában gyorsétteremben kapható ételt, például tortilla tekercset és aszalt almakarikát fogyasztott.

Ha azonban a nap után vége - nem leszünk sokkal beljebb. Én a napi ötszöri étkezésben hiszek.

fogyás kakukk