Penco Slim Effect

Zsírégetési analógia, makrótápanyag

Ha érdekel a válasz a következő kérdésekre, olvass tovább: Van-e zsírégető edzés vagy nincs?

makrótápanyag

Mennyi idő után indul be a zsírégetés? Ha izomépítés és zsírbontás egyszerre nem lehetséges, akkor mi is az a testkompozíció változtatás?

zsírégetési analógia

Számos vitát lehet olvasni napjainkban arról, hogy milyen módszerekkel legyen az diéta vagy edzés lehet a legkönnyebben megszabadulni a fölösleges zsírtól. Mindenkinek megvan a zsírégetési analógia véleménye, és a laikus számára teljes a zűrzavar, hiszen egymásnak teljesen ellentmondó információkat lehet találni.

Miért fontos a szénhidrát bevitel a hosszabb edzések alatt?

Ilyenek például: van-e zsírégetés edzés közben vagy nincs? Melyik a jobb, a monoton, extenzív kardió, amikor percet közepes tempóban, méla unalomban végig szenvedünk valamelyik gépen, vagy a nagy intenzitású intervall edzés, ami perc, de a végén szükségünk van egy defibrillátorra is?

Hallgass bele az F-mítosz hangoskönyvbe és megismerheted a legjobb zsírégető módszert, amit valaha is kidolgoztak!

És így tovább… A mai cikkben azt szeretném bemutatni, hogy milyen alap információkat kell ismerni ahhoz, hogy a fenti kérdéseket végig tudjuk gondolni. Ahogy elkezdünk mozogni fokozódik az energiaigényünk, így fokozódik mind a szénhidrát, mind pedig a zsírsavak oxidációja, felhasználása. Ne rohanjunk viszont ennyire előre!

Kalóriaszámlálás

Az energia protokoll lényege a következő: maximális teljesítmény esetén az izomsejtjeink meghatározott sorrendben nyúlnak a különböző molekulákhoz, melyekből energiát tudnak nyerni. Lássunk erre egy analógiát: szeretnénk egy kólás automatából egy dobozos kólát venni.

  • Először zsírt éget
  • F-mítosz | Egészséges életmód kézikönyve
  • Kalória számlálás, a kukába vele! Íme a helyes képlet a szálkásításhoz! | Peak girl
  • Hogyan lehet elveszíteni a zsír flab
  • A számok bűvöletében: kalóriát vagy makrókat számolj a diétában?! | Peak Man

Ehhez használhatunk aprópénzt, ami ott van a zsebünkben, bedobjuk és már kapjuk is a kólát. Ha csak papírpénz van nálunk, és régi az automata tehát nem fogad el papírpénztakkor el kell mennünk felváltani, ez már időigényesebb, de még ez se tart sokáig.

Ismerd meg a fogyás mítoszát!

Ennél még egy kicsit tovább tart, ha csak kártyánk van, hiszen akkor ki kell venni a pénzt, mivel papír pénzt kapunk fel kell váltani, és csak aztán tudunk vásárolni. Még tovább tart, ha személyesen megyünk be a bankba pénzt kivenni.

A legtovább pedig az tart, ha nincs pénzünk, és meg kell várjuk a hó végén érkező fizetésünket.

Hogyan lehet ezt átfordítani a sejtek energiatermelésére? Az izmok ATP aprópénz raktárai viszont csak pár másodperces erőkifejtés energiaszükségletének fedezésére képesek csak 1 kólát tudunk venni partnerünknek, magunknak már nem.

Zsírégető klub bírság?

Ezt követően jön az ún. Ezt a folyamatot hívják anaerob-alaktacid energiatermelő folyamatnak is.

A kerek popó mennyit ér meg Neked? Akik nagyon vékonyak, nem értik, miért nem tudnak izmosabbak lenni, és mindig kiderül, hogy sem az edzés, sem az étrend nem jó, amit követnek. Akik pedig fogyásnak indulnak, és észreveszik, hogy veszítenek menet közben a feszességükből, azok pedig nem tudják, mit kellene változtatni, hogy most már ne csak laposodjon, de kerekedjen is az a fenék. Ha valaki eljön egy órámra, és nem tetszik neki, nem azt kapta, amit várt, visszafizetem az árát gond nélkül, és elválunk barátsággal. Zsírégetési analógia úgy érzed, nem adott semmi pluszt, akkor csak írsz nekem egy e-mailt 14 napon belül, és én visszafizetem neked az árát.

Amint ez a két rendszer kiürül előtérbe kerül a glükóz anaerob ún. Ez további 2 percig képes nagyjából zsírégetési analógia maximális teljesítmény mellett biztosítani az izmok energiaszükségletét. Idővel megkezdődik a glükóz aerob lebontása bankba bemész és kiveszed a pénztmajd az energia egyre nagyobb része származik az aerob lebontásból.

zsírégetési analógia

Eközben a teljesítmény csökkenni kezd nem lehet maximális teljesítményen percig dolgozni. Nagyjából a perces időintervallumban már jelentős a zsírsavak a fizetés a hónap végén energiaforrásként történő felhasználása is kb.

Slim Effect

Ez ugye cáfolja azt az állítást, mely szerint azért kell minimum 20 percet kardiózni, hogy leürüljenek a glikogén raktárak az izmokban. Tehát amíg a zsírégetés magasabb üzemmódba nem kapcsol, addig a fent leírt rendszerek biztosítják az izmok zsírégetési analógia szükséges energiát. Nézzük akkor a válaszoka a kérdésekre: 1.

zsírégetési analógia

Igen, van edzés közbeni zsírégetés. Ez azt jelenti, hogy ne kardiózzunk?

  • Hogy a testünk lefogy
  • Mennyire hatásosak a zsírégetők? - carrara.hur Webmagazin
  • Hot20 Power up - Pirner Alma - Absolutely Woman
  • Ckls fogyás
  • Penco Slim Effect

Természetesen nem azt jelenti. Látható a fordított összefüggés az intenzitás és az elégetett zsír mennyisége között. A testkompozíció váltás egy nagyon lassú folyamat, melynek a lényege a következő: a máj glikogént mindig feltöltve tartjuk, így a vércukor szintünk a megfelelő értékek között marad, és a szervezetünk nem fogja lebontani drágán megszerzett izmainkat.

Ha megfelelően állítjuk be az étrendünket, akkor a szervezetünk nyugalmi állapotban a zsírsavakból fogja fedezni izmaink energiaszükségletét, és így képesek leszünk megtartani izomtömegünket esetlegesen növelni is aztmiközben a testzsír százalékunk csökken.