Fogyni akarsz? – Egyél csipkebogyót! - carrara.hu - Székesfehérvár Online Magazinja

Zsírégető bozót

zsírégető bozót

Kelemen Bélának, Tarpa nagyközség polgármesterének, aki biztosította a zsírégetô torna DVD felvételeihez a csodálatos környezetet tarpai szôlôhegyi tanyáján. A táplálkozás átállításának módszertana old A lényeg old Sportedzéshez való hozzászoktatás módszertana old A lényeg old Tanulás, és tudatosság kialakításának módszertana old A lényeg old 4.

zsírégető bozót

Nem minden sport fogyaszt! Ezzel megtetted az elsô, és legfontosabb lépést az egészséges élet megvalósítása felé vezetô úton! Elôször is ahhoz szeretnénk tanácsot adni, hogy hogyan fogjál hozzá a munkához és mit kell tenned ahhoz, hogy lépésrôl-lépésre rajzolódjon ki elôtted az út! Hogyan kell megtervezned az elkövetkezô heteket ahhoz, hogy úgy simuljon bele mindennapjaidba új életmódod, hogy a lehetô legkevesebb áldozatot követelje tôled.

Kedves Olvasó! Egy olyan programot tartasz a kezedben, amit most zsírégető bozót foglaltunk egységes, kézzel fogható dobozos tréning-rendszerbe és amely több éve több ezer embernek segített már megváltoztatnia életmódját és elérnie ideális testsúlyát.

Ha eddig csak egy jó film nézése közben rágcsáltad a pisztáciát, akkor most ideje megtudni, hogy miért is érdemes bátrabban fogyasztani ezt a gyümölcsöt. Ez egy gyümölcs A pisztácia a szömörcefélék családjába tartozó, lombhullató fa, amely bármely parknak, kertnek dísze lehet, nagy, szürkészöld levele, szerteágazó, bozótos ágai, fürtös termése miatt. Rendkívül lassan növő fa, és még lassabban fordul termőre: akár nyolc év is beletelhet, mire termést hoz. A pisztáciafák a magas sótartalmú talajban is gyorsan növekednek, egy fán egy évben körülbelül 50 kg mag terem. A pisztácia egy ehető diófajta.

Most Neked elsôk között nyílik lehetôséged arra, hogy elsajátítva ezt az egyedülálló testsúlycsökkentô programot, és mindennek elméleti hátterét, környezeted, családod, gyermekeid, és nem utolsósorban saját magad testsúlymenedzsere legyél! De mielôtt felfednénk zsírégető bozót ennek az egyedülálló zsírégető bozót a lényegét, még egyszer nézzük át, hogyan használd az Okos Fogyás Szabadegyetem Oktatócsomagot! Elôször is, olvasd el figyelmesen ezt a könyvet és ha szükségesnek érzed, jegyzeteld ki.

Forgasd az Okos Fogyás Szabadegyetem Munkafüzetet az egyes fejezetekhez - mint például a Táplálkozás átállítás módszertana, a Helyes edzés elsajátításának módszertana - ahol megtalálod az Edzésnaplódat, a Személyre szabott Étrendedhez tartozó Bevásárlási listát, amelynek kitöltéséhez itt ebben a könyvben zsírégető bozót útmutatót. Szerezz be egy konyhai mérleget, hiszen amíg meg nem tanulod, hogy milyen a saját és családod egyszemélyes adagja, addig szükséged lesz rá!

Tanuld meg rutinosan beállítani elôször magadnak, majd családodnak, barátodnak, barátnôdnek. Ha gyorsan tudod kezelni már az órát, elérheted, hogy jövô héten, amikor az igazi munkát elkezded, már ne vegye el az értékes edzésidôt az órával való pepecselés. Próbálj hős fogyás néhány próbaedzést végezni, hogy kitapasztald, milyen gyorsan emelkedik a pulzusod, milyen ütemben kell növelni az intenzitást, stb.

Az elsô héten tegyél próbát egy-egy gyaloglóedzéssel is, eleinte óra nélkül. Gyakorold a helyes mozgástechnikát, és keresd meg jó elôre jövôbeni edzéseid kedvenc színtereit: ne felejtsd, tiéd az egész világ, a belvárosi utcák, a mezô, a töltés, a parkok. Már most felejtsd el, hogy az edzéshez feltétlenül rengeteg idô, zsírégető bozót fitneszbérlet, csili-vili tornaterem, bonyolult berendezések, és a legújabb divatnak megfelelô ruházat szükséges!

Rajtad a sor! Annyi mindent beszélnek, annyi mindent próbáltam már! Sokan sokféleképpen jutnak el odáig, hogy súlyfeleslegük alakul ki, és sokan még többféleképpen próbálnak megszabadulni tôle.

Szerző: Ripost Csalán: régi ismerős Hagyományos gyógynövényünk a csalán, csodás erejét mégsem használjuk ki eléggé.

Rengeteg a tudományos, féltudományos, és sajnos áltudományos módszer, hozzáértô, és kevéssé hozzáértô fogyókúrás szakértô, és még több azon nôi magazinok száma, amelyek internetrôl letöltött sikerdiétákkal hónapról hónapra azt ígérik, hogy ezúttal valóban sikerül majd lefogynod! Kedves Fogyni Vágyó, talán nem sértünk meg azzal, hogy eláruljuk, mi három kategóriát állítottunk fel, három mkk fogyás kategóriát, amelyik egyikébe minden súlyproblémával küszködô embertársunk beletartozik.

Az elsô kategória az örök reménykedôk, zsírégető bozót szó szoros értelmében fogyókúrá-zók csoportja. Ôk azok, akik minden új, egyedülállóan sikeres módszert elsôként próbálnak ki, legyen szó csodadiétáról, fogyasztó tablettáról, tapaszról, tekercsrôl, bármirôl Egyedül a mozgást lehetne valahogyan elkerülni 2.

A második kategóriába tartoznak a koplalás, és szélsôséges étrendek hívôi. Ôk azok, akik azt állítják: ha fogyni akarunk, együnk kevesebbet, de a legjobb, ha nem eszünk semmit! A harmadik kategória pedig a megrögzötten sportoló, legtöbbször csak néhány kiló fölösleggel rendelkezô emberek csoportja. Az ô panaszuk a következô: Évek óta edzek és nem fogyok jelentôsen. Lehet, hogy rosszul csinálok valamit?

Nos, Kedves Fogyni Vágyó, bármelyik kategóriába sorolod is magad, most szembe kell nézned az igazsággal! Szakítanunk kell a csodavárással!

5 dolog, amit eddig nem tudtál a pisztáciáról

Még ha érünk is el némi eredményt az ilyen próbálkozásokkal, mibôl gondoljuk, hogy ha visszatérünk korábbi nyilvánvalóan rossz életmódunkhoz hiszen amellett tudtunk elhíznitartós marad az eredmény? Kínnal, verejtékkel, koplalással? Vagy van más módja is?

zsírégető bozót

Van bizony! Az ilyen aszkéta típusú próbálkozásokkal, eperdiétával, fogyasztóbogyóval csak becsapjuk magunkat! Akaratlanul is azt a jelzést küldjük szervezetünknek: raktározz-raktározz, hiszen ki tudja, mikor kezdünk újabb koplalásba és hiányos étrendbe! Fogadd el Kedves Fogyni Vágyó, zsírégető bozót tartós fogyás nem multi vékony apteka létre önmegtartóztatás, hiányos energiabevitel, egyoldalú, létfontosságú tápanyagokat nélkülözô, más tápanyagokat túlzott mennyiségben tartalmazó, magazinokban minden héten megjelenô kalóriás étrendek mellett.

Szervezetünk sokkal okosabb rendszer, mint gondolnánk! Az utolsó pillanatig kompenzál, ameddig valamilyen betegség, az EGÉSZ-ség felbomlása meg nem akadályozza ebben. Ha nem eszünk eleget minôségileg, vagy mennyiségileg, vagyis ha koplalunk, minôségi, mennyiségi koplalás, lásd Okos Fogyás Szabadegyetem Elôadássorozat DVD vagy nem figyelünk oda alapvetô tápanyagaink megfelelô mennyiségben való bejuttatására, akkor raktározni fog.

Azaz biztosítja a túléléshez szükséges energiát, és egy idô után hiába az önfegyelem, az önmegtartóztatás, a kevés kalória bevitele a fogyás sehogy sem akar többé elindulni, ráadásul a korábban leadott kilók is újra megjelennek. Amit elrontottunk nem megfelelô táplálkozási szokásainkkal, esetleges mozgásszegény életmódunkkal, azt kizárólag kiegyensúlyozott, elegendô energiatartalmú étrenddel, és testre szabott, rendszeres mozgással lehet helyretenni.

Na de mi ebben a fogyókúra? Hát éppen ez az! Már a kifejezés is rossz! A Fogyni a csípő felett szó magában hordoz mindent, ahogy nem szabadna gondolkodnunk. Az Ideig-óráig mindent elkövetek, ameddig le nem fogyok, aztán megy minden a régiben módszerek nem vezetnek sehová!

Ideje zsírégető bozót a hamis információkat és tévhiteket az igazságtól!

  • A csipkebogyó kiemelkedő C-vitamin-tartalma közismert.
  • Nyomtasd ki: Itt az igazi zsírégető edzésterv - Ripost

Ahhoz, hogy sikeresen menedzseljük saját, és hozzátartozóink testsúlyát, nem kell sem gr fogyni táplálkozási rendszerekben, sem indexszámokban és pontrendszerekben gondolkodnunk, nem kell lemondanunk kedvenc ételeinkrôl!

Nyugodtan elfelejthetjük a hízlaló és nem hízlaló ételek kategóriáját, hiszen az valóban igaz, hogy léteznek kalóriaszegényebb és kalóriadúsabb ételek, de egy gondosan megtervezett étrend segítségével, ahol személyes, tényleges energiaszükségletedet nem léped túl, nyugodtan helyet lehet csinálni egyszeregyszer a kalóriadús fogásoknak is! Gondold csak el! Lehet, hogy elsôre egyszerûbb és kényelmesebb megoldásnak tûnik lemondani kedvenc ételeidrôl, mondván, hogy azok hizlalnak.

Mi viszont azt szeretnénk, ha te is úgy látnád: sokkal egyszerûbb, és vidámabb dolog találni egy olyan mozgásformát, amelyben örömödet leled, nem esik nehezedre és sok idôdbe napi teendôid mellé beiktatni. A ledolgozott plusz kalóriák miatt pedig még a kalóriadús ételekrôl sem kell lemondanod! A szénhidrát a szervezet legfontosabb energiaforrása! Mi sem egyszerûbb, mint kikiáltani a szénhidrátokat fô-fô bûnösnek az elhízásban!

Talán Te is próbálkoztál már életed során szénhidrátszegény étrendekkel, talán te is próbáltad már szomorúan számûzni életedbôl a kenyeret, a tésztákat Hány, meg ps 100 fogyás fogyókúrás módszer bíztat a mai napig is erre! Ehhez képest megdöbbentô az igazság! Napi tevékenységeink, beleértve az alvást, a testi nyugalmi helyzetet, a szellemi munkát, az alapvetô életfunkciókat - mint amilyen a légzés, a szívmûködés, és az emésztés - és az edzéstevékenységek nagy részében tehát nyugodtan mondhatjuk, hogy napunk nyolcvan-kilencven százalékában raktározott szénhidrátokból fedezi szervezetünk zsírégető bozót szükséges energiát.

A központi idegrendszer sejtjei, és testünk sok más sejtje kizárólag szénhidrátból, glükózból képes energiát nyerni. Ha tehát pont a szénhidrátokat vonjuk meg a szervezettôl, akkor alapvetô életfunkcióink károsodnak majd, életenergiánk csökken, központi idegrendszeri mûködésünkben pedig funkciózavarok jönnek létre. Ráadásul a szervezetben élettani körülmények között a raktározott zsírok nem alakulnak át zsírégető bozót Ezért a szénhidrátokat megvonni a szervezettôl nemcsak veszélyes, de értelmetlen is, hosszú távon nem vezet fogyáshoz!

A depózsírok felhasználása, a zsírégetés ennél sokkal bonyolultabb biokémiai folyamat, errôl sokkal részletesebben szeretnénk írni késôbb. Nemcsak a rossz táplálkozási szokások, fogyókúrás tévhitek lehetnek kudarcaink okai. Hány, meg hány túlsúlyos felnôtt válik azokból a gyerekekbôl, akikkel az iskolai testnevelés órákon nem sikerült megszerettetni a sportot! Ezekhez az iskolai rossz élményekhez társuló én ügyetlen vagyok érzés egy életen zsírégető bozót elkísérhet bennünket. Így aztán nincs is mit csodálkozni azon, hogy az ilyen felnôttek súlyproblémáik során eleinte nem a sportot választják.

Ha mégis, akkor köszönhetôen a rosszul megválasztott intenzitásnak, a túl gyors iramú futásnak, majd az azt követô, bordó fejjel levegô után kapkodásnak köszönhetôen érthetôen gyorsan elmegy a kedvük.

A futás és a túl intenzív mozgásformák edzetlen, túlsúlyos embereknél nem alkalmasak a testsúly csökkentésére!

Bosszút akart

Problémák a sporttal 2. Ráadásul a divatos fitnesztermekbe sajnos sokkal inkább járnak csinos, vékony lányok és izmos fiúk, mint jelentôs túlsúllyal küszködô vendégek. Ezért ez a közeg ilyen szempontból sem biztos, hogy a legmegfelelôbb számodra.

Minél nagyobb a súlyfölösleg, annál kevésbé kívánkozik le az ilyen helyre az érthetô módon önmagával is elégedetlen vendég. Így aztán a kilók továbbra is csak gyûlnek, gyûlnek, egyre nehezebben szánjuk rá magunkat, míg végül aztán egyszer csak pont ez a nagy súlyfölösleg lesz a végsô gátja annak, hogy mozogni zsírégető bozót.

Hiszen minél nagyobb a súlyfölösleg, annál gyakrabban érezzük ízületeinkben, hogy itt is fáj, ott is fáj Ugye ismerôs?

zsírégető bozót

Problémák a sporttal 3. A fitnesztermi órarendek kínálatában található izzasztó csoportos tréningeknek, túl intenzív aerobik óráknak, és zsírégetônek keresztelt alakformáló óráknak pedig még ha évek óta sportolsz is és jó az állóképességed - a valóságban semmi köze a zsírégetéshez.

Az esetenként hiányos edzôi szaktudás következtében pedig még a személyi edzôk is hónapokon keresztül végeztethetnek velünk olyan tréningeket, amelyek során lehet, hogy izomerônk, állóképességünk javul, de bizony-bizony valahogy zsírégető bozót zsír is marad Zsírégetés kizárólag könnyû, alacsony intenzitáson, pillanatnyi állapotunknak és edzettségünknek megfelelô zsírégetô pulzustartományban történik!

Nem csak soványabban, de energikusan, feszesebben is?! Felejtsd el tehát a szenvedéssel járó, túl kemény, túl fárasztó edzéseket, az elviselhetetlen izomlázat! Az Okos Fogyás Szabadegyetem Zsírégetô Mozgásprogram DVD sorozatában és Életmód DVD-jén egy olyan mozgásformát és életmódot szeretnénk megtanítani neked, amely pillanatnyi állapotodhoz és edzettségedhez a leghatékonyabb módon fogja biztosítani számodra koffein fogyás tanulmány zsírégetést!

Rossz beidegzôdések, megszokás Végül arra is érdemes néhány szót áldozni, hogy táplálkozásunkban hányszor válunk rossz beidegzôdések, szokások rabjaivá. A nagy élelmiszer áruházláncok tesznek róla, hogy hétvégi bevásárlásunkról degeszre tömött kosarakkal térjünk haza. Zsírégető bozót, látszólag kihagyhatatlan ajánlatokkal vesznek rá bennünket fölösleges mennyiségû termék megvásárlására.

Kapcsolódó cikkek

Ha pedig már megvettük, el is kell fogyasztanunk, hiszen ételt kidobni nem szép dolog Zsírégető bozót ám, Kedves Fogyni Vágyó!

Álljunk csak meg egy pillanatra!

Szerző: Ripost Az edzésprogramot hetente három, nem egymást követő napon kell végrehajtanod. Kezdd az alapozó edzéssel, azaz az első négy gyakorlattal, majd három hét után átválthatsz a haladó gyakorlatokra, azaz a második négyre. Tartsd feszesen a hasizmaidat, és tartsd ki a pózt 60 másodpercig. Ha ennyi nem megy, kezdd másodpercig, majd pihenj 5 másodpercig, majd kezdd újra, így töltsd ki az egy percet. Ne ejtsd le a csípőd, és ne emeld ki túlságosan a fenekedet!

Ha a fölösleges mennyiség a zsírraktárainkban landol, nem zsírégető bozót a szemétbe kerül, mintha a kukába dobtuk volna? Az édes zsírégető bozót túlzott mértékû szeretete ha tetszik, ha nem ugyanolyan beállítási ponton set point múlik, mint az ideális testtömeg.

Vagyis, ha túl sok édeset eszünk, akkor elôbb-utóbb szervezetünk ehhez igazítja majd a beállítási pontot, és így fogjuk a kevésbé édes, természetes ízeket íztelennek, élvezhetetlennek érezni, és az édességbôl egyre több, és több kell majd Ugyanígy manipulál bennünket az élelmiszeripar is: sok gyártó éri el termékének ízesítésével, túlfûszerezésével bennünk szó szerinti függôség kialakulását, hogy aztán ízérzékelésünk set point-ja ehhez igazodjon, és csak ezeket az erôs ízeket élvezzük Apró lépésekkel vissza kell térnünk a természetes ízek élvezetéhez!

  1. Érdemes megfogadnod pár tanácsot, mert egyre jobban elszaporodtak hazánkban is.
  2. Életfogytiglant kapott a testvérpárt erőszakoló konyári gyilkos Koncz Tamás
  3. Ее белая блузка промокла насквозь и прилипла к телу.
  4. Zsírégető hummus
  5.  - Нам нужно число.
  6. 5 dolog, amit eddig nem tudtál a pisztáciáról | Well&fit
  7. Hogyan védekezz a kullancs ellen és mit tegyél, ha már megcsípett | Peak Man

El kell érnünk, hogy ne a nassolás jelentse az örömforrást, és ne feltétlenül azzal jutalmazzuk magunkat, hogy édességet fogyasztunk, mondván, hogy ma olyan rossz napom volt, hogy igazán megérdemlem. Legyen az a jutalmunk, hogy errôl a nagyszerû, csodálatosan mûködô emberi ajándék-testünkrôl egész hátralévô életünkben úgy gondoskodunk, ahogy igazán megérdemli!!!

Nyomtasd ki: Itt az igazi zsírégető edzésterv

Ahogy szeretett autónkba is próbálunk jó minôségû üzemanyagot tölteni, szeretett testünkkel se bánjunk másképp! Nos, Kedves Fogyni Vágyó, egy utolsó próbát ugye megér? Sarokpontok, ami nélkül nem megy Mozgás A mozgás szerepe a testsúlycsökkentésben nem kérdéses, de nem mindegy milyen mozgást végzünk! Azt mindenki számára ismerôsen csenghet, hogy a mozgás során energiát használunk fel, olyan többletenergiát, amit mozgás nélkül nem használnánk fel.

Hadd szemléltessem mindezt egy egyszerû számítással: Egy év alatt 52 hét heti három, könnyed intenzitású zsírégetô tréninggel edzést végzünk. Ha mindegyik edzés alatt kcal összenergiát dolgozunk le hatvan perc alatt, hatvan százalékos errôl részletesebben tanulhatsz majd elméleti elôadásainkon zsírégetés mellett kcal zsírt dolgozunk le.

Ha pedig nem mozgunk, változatlan táplálkozási szokások mellett is bekövetkezhet, hogy ez a kg zsír év végére rajtunk marad. Így híznak az emberek évente kg-t!

Vagyis ha korábbi mozgásszegény életmódunkba beiktatjuk a mozgást, napi energiamérlegünkben az energialeadás több lesz, mint az energiabevitel.

A negatív energiamérleg pedig testsúlycsökkenéshez vezethet, mozogni tehát kell! De mit? Sajnos nem mindenfajta mozgással érjük el a fenti hatékonyságot. Bár a zsírégetés lefogy a plexus? még sok szót ejtünk majd, már most tudnod kell, hogy az adott edzés, mozgásforma intenzi- tásának nagyon fontos szerepe van abban, hogy a szervezet milyen hatékonysággal nyeri a mozgás fenntartásához szükséges többletenergiát a raktározott zsírokból.

Minél intenzívebb az edzésünk, annál zsírégető bozót használjuk energianyerésre a depózsírt, azaz minél intenzívebb az edzésünk, annál alacsonyabb zsírégetési százalékot könyvelhetünk el az edzés végére.

Természetesen, ha valakinek nincsen súlyfeleslege, ez is garantálhatja, hogy változatlan táplálkozási szokások mellett egy életen át megôrzi karcsú testalkatát. Aki zsírégető bozót fogyni szeretne, annak a táplálkozási szokások apró, lépésrôllépésre való megváltoztatása mellett a mozgásnak is a hatékonyabb módját kell választania!

zsírégető bozót

Mert ha már edzünk, akkor gondolom, Te is biztos akarsz lenni abban, hogy a lehetô legtöbb zsírkalóriát használsz fel, ugye!? Pedig, Kedves Fogyni Vágyó, ebben még a legtöbb edzôteremben sem lehetsz biztos: a jobb helyeken, ahol van lehetôséged pulzusmérô pántot és órát kölcsönözni, és az edzô kiszámolja neked életkorod alapján, képlet segítségével a zsírégetô pulzustartományodat Ökölszabály, ennek kiszámolási módját az Okos Fogyás Életmód DVD-jén neked is megtanítjuka megkapott eredmény csak zsírégető bozót életkorodhoz igazodik, testtömegedhez, edzettségi állapotodhoz nem!

Ugyanazt az eredményt fogja kapni egy kg-s, edzetlen, és egy 60 kg-s, szupersportos hölgy, mint kívánatos edzéstartomány! Ugye, Te is érzed, hogy így, ilyen vak tyúk is talál szemet alapon edzeni, és fogyást remélni nem túl hatékony? Az Okos Fogyás Szabadegyetem Oktatócsomag segítségével naprólnapra, hétrôl-hétre állóképességed fokozatos fejlôdésének megfelelô zsírégetô pulzustartományban Okos Fogyás Zónában fogsz edzeni nap, mint nap!

Lásd késôbb, A pulzusmérô óra használata címû fejezet, illetve a Mitôl lesz fogyasztó hatású az edzésünk? Ha már nagy biztonsággal tudod használni pulzusmérô órádat, akkor Te is nagy könnyedséggel fogod alkalmazni a pillanatnyi állapotodnak megfelelô intenzitást, és így fogsz egyik nap keményebben, másik nap könnyedén edzeni. Így nemcsak, hogy nem fogod túlterhelni magad, de mérnöki precizitással fogod a zsírkalóriákat ledolgozni, és zsírégető bozót minden másodpercét a leghatékonyabban tölteni!

A pulzusmérô órád segítségével látni fogod, hogy többé nem kell fél napot rászánni az edzésedre, nem kell feltétlenül eljutni a mégha olyan közel lévô edzôterembe sem. Pulzusmérô órád bármilyen kis helyen elfér, tehát mostantól fogva bármilyen tevékenységed válhat aznapi edzéseddé: a délutáni bevásárlástól kezdve a gyalogos munkába járáson át a fûnyírásig!

SZABADEGYETEM JEGYZET

Kedves Fogyni Vágyó! Mondok neked egy példát: nemrégiben egy kliensünk számára is az Okos Fogyás Életmód dobozos tréning jelentette a megoldást. Ez a hölgy, aki három gyermekes családanya, emellett nyolcórás munkát végez, és egyetemre jár, ráadásul sok idôt tölt közlekedéssel, mert minden reggel a külvárosból érkezik a belvárosi iskolába, és munkahelyére, el sem tudta volna képzelni, hogy hová férne zsírégető bozót mindennapjaiba a közeli edzôterem látogatása, pedig nem kevés súlyfelesleget kellett volna ledolgoznia.

Az Okos Fogyás Életmódprogram segítségével találta meg a megoldást. Hetente háromszor a közlekedési csomópontnál hagyta autóját, felcsatolta a pulzusmérô órát, és gyalog ment munkahelyére.

400 KALÓRIA 40 PERC ALATT! ZSÍRÉGETŐ TELJES TEST EDZÉS 💪

A negyven-ötven perces könnyû tempójú pillanatnyi állapotának megfelelôen hol lassabban, hol gyor- 18 Okos Fogyás Szabadegyetem 13 sabban séta mellett alig került több idejébe a munkahelyére, iskolába való bejutás, mint a belvárosi dugóban való idôvesztegetés.

Tehát mindenki megtalálhatja a maga idejébe leginkább belesimuló megoldást.

Ma van Amália napja!

Persze nem akarunk lebeszélni a fitneszterem látogatásáról sem. Ha Te azok közé tartozol, akik eddig is fontosnak tartották a mozgást, és megváltottad a kedvenc helyedre a havibérletet, számodra is nagy újdonság lesz, hogy a kondigépeken való edzést, vagy az órarendi aerobik órákat ezentúl teljes mértékben személyre szabhatod! Azaz nyugodtan járhatsz tovább kedvenc edzôd kedvenc óráira! Pulzusmérô órád segítségével te magad szabhatod meg az optimális zsírégetô intenzitást! Nincs tehát többé kifogás, hogy nincs idôd edzeni járni!

A hol, mikor, mit kérdésre hamarosan tudni fogod a választ!