Nyomdai szabványméretek - Printeraktiv

Veszteség szórólap

Tartalom

  veszteség szórólap

  Míg a gravitációs adagolók lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy ellenőrizzék a pontos termék kiválasztást, a termékeket nem lehet megérinteni, kivéve, ha megvásárolják őket. Ezen kívül, a gravitációs adagolók biztosítják a first in, first out automatikus készletmozgást és biztosítják a csomagolási hulladék mennyiségének csökkenését. Az ömlesztett termékek gyakran alacsonyabb egységárakat kínálnak az előre csomagolt társaikkal szemben, jobb vásárlási érték megítélést eredményezve és nagyobb árrést biztosítva a kiskereskedők számára.

  Vonzó és könnyen karbantartható A HL gravitációs adagolói nagyszerű láthatóságot nyújtanak, higiénikus zárt rendszerben.

  veszteség szórólap

  Ezek gyakorlatilag törhetetlen anyagból készülnek, amelyek veszteség szórólap való használtra alkalmasak. Az áramlásszabályzók és az ergonomikus fogantyúk optimális vásárlási élményt biztosítanak és segítenek a veszteség csökkentésében.

  veszteség szórólap

  A hatékony és innovatív kialakítás egyszerűbbé teszi a tisztítást. Magasan lévő berendezések esetén a gravitációs adagolókat lengőkarokkal is fel lehet szerelni az egyszerű újratöltés és tisztítás érdekében, valamint agitátorok is megtalálhatók a lassú forgalmú áruk számára.

  veszteség szórólap