Képtelen voltam fogyni a futástól, míg be nem vezettem 5 szokást

Verseny fogyni

Tartalom

  nem lehet lefogyni a körpánttal

  Nem is tudom, meddig menjek vissza az időben, mert igazából mindig is probléma volt a súlyommal es állandóan oda kellett figyeljek arra, mit eszem. Amikor leérettségiztem, 54 kilo voltam.

  karcsú felső test

  Sokáig tartottam is ezt a súlyt, aztán szép lassan elkezdtek felkúszni a kilók. Az utóbbi néhány évben egyre többet hallottam a Turbó Diéta® turmixokról, a gyors és verseny fogyni fogyásról és amikor olvastam a felhívást a fogyókúra versenyre, egy percig sem gondolkodtam azon, hogy jelentkezzem-e.

  fogyás 5 hónap alatt

  Aztán legnagyobb meglepetésemre két héttel a verseny időpontja előtt csörgött a telefonom és azért hívtak, hogy beválogattak a csapatba. Mar a 2.

  Xs ultra zsírégető berendezés

  Az intenzív programban megtalálható 3 ízből én a csokisat és az epreset választottam és meg kell mondjam, a csokis lett a  kedvencem. A fogyókúra verseny során nagyon sok segítséget kaptunk Laurától, a Turbó Diéta® háziasszonyától és többek között ő mondta azt is, hogy szénhidrátot, gyümölcsöt inkább csak a délelőtti órákban fogyasszak.

  De ezután következett csak az igazi, a látványos fogyás, mert a centik a 2. Tényleg nem voltam éhes, ebből adódóan nem voltam idegesebb sem, simán elég volt a napi 3 adag turmix, plusz a folyadékbevitel plusz a zöldségleves leve.

  küzd a testzsír elvesztéséért