Változtasd meg Te is az életed a natúr kozmetikumokkal!

Mindenki szereti, ha ápolt a külseje és emiatt meg is dicsérik. Ezzel én sem vagyok másképp, viszont ehhez tudnunk kell, melyek azok a termékek, amik számunkra megfelelőek, hiszen mindenkinek más-más a bőrtípusa és az ízlése. Sokan esnek abba a hibába, hogy rengeteg pénzt költenek különböző szépségápolási szerekre, hiába. Számtalan különböző arckrém, testápoló, tusfürdő, szájbalzsam és hajpakolás létezik a világon, szinte már mindenre lehet kapni különféle kenőcsöket.

Már egy ideje szemezgettem a natúr kozmetikumokkal, hiszen ezek manapság egyre nagyobb hírnévnek örvendenek. Szerettem volna végre én is olyan termékeket találni, amik viszonylag hamar megoldják az én problémámat is, nekem például nagyon olajos és problémás a bőröm, ezért nem mindegy, hogy milyen termékeket használok magamon. A kívánságlistámon szerepelt az is, hogy ne kelljen sok terméket használnom egyszerre, mert sokszor nincs időm arra, hogy sminklemosás után arcradírozzak és még minimum háromféle arcpakolást feltegyek, amik nagyjából húsz percet kell magamon hagyni, hogy hassanak.

Igen, ilyenkor mindenki azt mondta, hogy használjam a három az egyben termékeket, mert azok biztos használni fognak. Sajnos nekem ezek sem használnak, és mikor ezt közlöm az ismerőseimmel, akkor egy hangos „Hmm…” hagyja el a szájukat és több tanácsot sajnos ők sem tudnak adni. Ilyenkor persze az utolsó, amit mondani tudnak az az, hogy forduljak bőrgyógyászhoz. Hát ez meg is történt, de az orvos is csak olyan termékeket írt fel nekem, amik tele vannak olyan anyagokkal, amiket nem biztos, hogy szeretnék az arcomra kenni. Persze kipróbáltam, mert hát mégis az orvos ajánlotta, akkor biztos segíteni fog. Ez a megoldás sajnos csak átmeneti volt, mivel túl drágák voltak a gyógyszerek és krémek, nem vettem meg őket egy idő után, láttam a javulást magamon és azt hittem, akkor már minden rendben. Rá kellett jönnöm, hogy sajnos ez így nem mehet tovább, muszáj ismét kiváltanom a gyógyszereket. De akkor már ezek sem jelentettek megoldást, szóval eljött az ideje, hogy saját kézbe vegyem az irányítást.

Így jöttek az életembe a natúr kozmetikumok, amiket azóta is szüntelenül használok. Csodás találmányok ezek, efelől nincs kétségem. Teljesen megváltozott tőle az életem. Végre nem kell minden reggel és este többféle krémet az arcomra kennem, amivel legalább elment egy fél óra. Ha nem több. És ami ennél is nagyobb meglepetés volt számomra: kevesebb, mint két hét alatt csodákat művelt a bőrömmel.

Reggel és este arcmosás után a natúr krémmel bekenem az arcom, és reggelre tökéletesen sima és bársonyos lesz tőle a bőröm. Nem zsírosodik be, és nem fénylik tőle, nekem pont erre volt szükségem. Míg az arcom túlságosan olajos, addig minden máshol pedig túl száraz a bőröm, így befektettem egy natúr testápolóba is. Annyira hatásos ez a készítmény, hogy vettem még egyet az irodába is, amit kézkrémnek is használunk a többiekkel.

Nem sejtettem, hogy ennyire hatásos lesz ez a készítmény a számomra, de minden elképzelésemet felülmúlta. Már legalább 2 hónapja használom, és úgy érzem, hogy még nagyon sokáig az életem részei lesznek ezek a termékek. Ráadásul még az illatuk is lenyűgöző a számomra, egész nap tudnám szagolgatni őket.

Vicces, hogy mindenki arra panaszkodik, hogy milyen drágák a natúr kozmetikumok, de én úgy gondolom, hogy nem szabad sajnálnunk magunktól a pénzt, hiszen az egészségünkről van szó.

És az egészségünk minden pénzt megér, nem de?