Vajon milyenek a jó bukósisakok

Azért egy olyan embernek, aki nem ért a motorozáshoz igen csak nehéz eldönteni, hogy mit jelent az, ha egy bukósisak jó, vagy éppen mitől lesz jó. Te tudod, mit kell figyelni, ha egy jó bukósisakot szeretnél vásárolni?

A megfelelő eszközök

Mindig mindenhez a megfelelő eszköz szükséges. Nem hiába mondja azt mindenki, hogy mindig mindennek megvan a helye.

A vásárlás sem egyszerű dolog. Vannak eladók, akik kifejezetten nem szimpatikusak. persze sokszor nem  ők tehetnek róla, hanem inkább a bolt szabályai. Te jártál már olyan boltban ahol úgy érezted, hogy folyton figyelnek.

nem gondolom, hogy olyan kinézetem van, mint egy leendő tolvajnak. nem mintha tudnám, hogy nekik milyen, hiszen még soha nem találkoztam egyel sem, de azért elképzeléseim persze nekem is vannak.

Na a lényeg, hogy egyszer egy butikban vásároltam. Jobban mondva csak szerettem volna. Hogy miért nem tettem meg? Beléptem, köszöntem, ez még rendben volt, de aztán olyan volt az eladó, mint valami pincsi kutya. Folyton a nyomomban volt, és olyan érzésem volt, mintha azt figyelte volna, hogy nem e szeretnék valamit eltulajdonítani. Nem is értem, hogy miért?. Lehet, hogy sok volt a lopás mostanság, de így nem lehet viselkedni. Miután idegesítővé vált, így ott hagytam az üzletet. Bár ez is azt tükrözte lehet, hogy nem tudok vásárolni, és hogy üres kézzel távozik a tolvaj, de mit is tudtam volna tenni. Menjek oda, és közöljem, hogy idegesítő?

adult-18774_640A kedvesség

Senkinek nem kerül semmibe az, ha kedves a másikkal. Sokan ezt elfelejtik. Nem mondom, hogy nem lehet rossz valakinek, de attól még a munkája az elvégzendő.

Múltkor pont bukósisakokat kerestünk a férjemmel, és egy igen csak kedves boltba tévedtünk be. Segítőkészek voltak, és igen szimpatikus volt a viselkedésük. Belépéskor köszöntek, egy kicsit hagytak nézelődni, aztán megkérdezték, hogy segíthetnek e? Miután még csak nézelődtünk, mert elég nagy volt a hely, így megköszöntünk, és finoman elutasítottuk. Megértették, ami szimpatikus volt, de közölték, ha mégis, akkor keressük mindenképpen őket.

Nem muszáj folyton a vásárlót lesni, hogy mit csinál, vagy mit vesz le, hiszen ha segítség kell, úgy is fogok valamit keresni, aki megteszi ezt.