páncélozott autó | Autoszektor

Súlycsökkentés közelről

súlycsökkentés közelről

A két- vagy háromtengelyes kivitelben, illetve csuklósként is rendelhető Scania Citywide kifejezetten a városi, illetve az elővárosi forgalom igényeinek kiszolgálására készült, alacsonypadlós és alacsony belépésű változatban.

Az első viszonylatjelző akárspeciális esetben mm széles is lehet - közelről és messziről egyaránt könnyen olvasható A Scania stratégiájának fontos része, hogy ügyfeleinek teljes mértékben felépítményezett autóbuszokat kínáljon, valamint, hogy folyamatosan bővítse a saját hálózaton keresztül elérhető termékkínálatát.

Mit egyek, hogy fogyjak? - Vásárlás kockás hashoz

A vállalat legújabb buszcsaládja, a Citywide maximálisan eleget tesz ezen törekvéseknek, stílusban pedig szoros kapcsolatot mutat a Touring családdal, amely a Scania méltán népszerű járműve az üzemeltetők körében. A kifejezetten a városi, illetve az elővárosi forgalom igényeinek kiszolgálására készült, alacsonypadlós LF és alacsony belépésű LEkorszerű módon alumínium szerkezetes Citywide két- vagy háromtengelyes kivitelben, továbbá igény szerint csuklós verzióban is rendelhető — a méretskála 10,9 métertől 18 méterig terjed.

súlycsökkentés közelről

A felépítmény összes panelje, a leghatékonyabb súlycsökkentés érdekében alumíniumból készült, sérülések esetén javításuk, cseréjük rendkívül egyszerűen megvalósítható. A különböző részegységeknél a modularitás elvét alkalmazták a tervezők, így adva nagyfokú rugalmasságot, például az ajtókonstrukciók megoldásánál — a 18 méteres csuklós buszra akár 4 ajtó is kérhető. Esztétikus látványt nyújt az alacsonypadlós Scania Citywide LF.

súlycsökkentés közelről

A három részből álló lökhárító ún. A legkisebb busz 10,9 méter hosszú, a hosszabb variáns 12, a csuklós pedig 18 méterre nyújtózik A megrendelők széles motorpalettáról válogathatnak. A kínálatban megtalálható dízel, biodízel, gáz, biogáz és bioetanol üzemeltetésű motor.

súlycsökkentés közelről

Kiemelendő, hogy a piacon a Scania kínálja az alternatív üzemanyaggal működő motorok legszélesebb választékát, lehetővé téve ezáltal, hogy a vásárlók környezetvédelmi szempontból a leginkább megfelelő megoldást válasszák. Az Európai Unión kívül természetesen eltérő kibocsátási normák szerinti motorok is rendelkezésre állnak, a helyi igényeknek megfelelően. Az alacsonypadlós Citywide LF kéttengelyes és csuklós hátuljában keresztben beépített, 9 literes erőforrások dohoghatnak: dízel és biodízel vagy lóerővel, bioetanol lóerővel, illetve gáz és biogáz szintén lóerővel — ez utóbbinál tetőre szerelt üzemanyagtartályokkal.

Az automata sebességváltó ZF gyártmány, öt vagy hat fokozattal.

súlycsökkentés közelről

Az alacsony belépésű Citywide LE két- és háromtengelyes, csuklós ugyancsak az iménti 9 literes motorokkal fut, de a dízelből és biodízelből létezika gázzal és biogázzal üzemelő erőforrásból pedig lóerős változat is. Ha a busz sokat közlekedik városon kívül, a ZF automata helyett nyolcfokozatú, automatizált kapcsolású Opticruise váltót ajánl a Scania a hatékonyabb üzemanyag-felhasználás súlycsökkentés közelről.

Hirdetés Karfás, minden súlycsökkentés közelről állítható ülésben ül a vezető, a kezelőszervek kézre esnek, még az automataváltó is a műszerfalról kapcsolható, nyomógombokkal Az alacsonypadlós LF kivitelek utasáramlása akadálytalan, és bőven van hely a kerekesszékkel, babakocsival közlekedők számára is.

  • A koplaló vadmacska - Jaguar XE D R-Sport teszt | Autoszektor
  • Egyből láthatjuk, hogy két csoportra lehet osztani a Wizard Samurai Spin horgászbotokat!

Az alacsony belépésű LE modellekben - a hosszabb utakon is kényelmes utazás érdekében - az ülések mind előre néznek. Nem csak az utas- de a vezetőtér kialakítása is ergonomikus. Az ülés és a kormánykerék széles tartományban állítható kiszállásnál a kormányoszlop súlycsökkentés közelről állíthatóa függőpedálok kényelmes vezetést ígérnek, a kezelőszervek elhelyezése pedig a gyáriak szerint nem vesz el semmit a hasznos térből.

súlycsökkentés közelről

Fogyás a faluban Citywide modellcsalád a lengyelországi Slupsk városában készül, melnyek Scania-üzemét ban avatták fel, és jelenleg a teljes egészében alumíniumból készülő autóbuszok gyártására specializálódott.