Index - Tudomány - A Pepsi hadiflottát vett a Szovjetuniótól

Pepsi fogyni, Mi az ideális kalóriatartalom fogyáshoz?

Tartalom

  Tetszett a cikk?

  pepsi fogyni

  A szintén Dobolással segíthet fogyni termék Sprite-ból 20 százalékkal kevesebb fogy, mit egy évtizede, javarészt a PepsiCo rivális Sierra Mistjével szemben. A Caffeine Free Diet Coce forgalma 37 százalékkal esett vissza ez idő alatt, miután a fogyasztók egyre inkább a gyümölcsleveket és a palackozott vizet választották a koffeinmentes kóla helyett.

  A PepsiCo ban állt elő saját Pepsi fogyni, melynek forgalma 32 százalékkal csökkent az elmúlt évtizedben.

  pepsi fogyni

  A legnagyobb vesztesnek mégis a Dr Pepper számít, melynek 7UP-ja 50 százalékkal kevésbé pezsgett ben, mint az évtized elején. A Pepsi palackozói által forgalmazott italt a terjesztők lecserélték a Sierra Mistre, így elérhetősége jelentősen csökkent.

  pepsi fogyni

  Az üdítőipari cégek amerikai forgalma összességében is csökkent között. A Coca-Cola az évtized elején még 6,7 millió gallon üdítőt adott el, ben azonban már csak 5,9 millió gallont.

  pepsi fogyni

  A PepsiCo forgalma 4,8 millió gallonról 4,1 millióra csökkentek ez idő alatt. A szénsavas üdítőkről az amerikaiak nagy számban álltak át a palackozott vizekre, energia- és vitaminos italokra.

  pepsi fogyni

  Facebook Ránk számíthatsz — mi is számítunk Rád! Hozzátok, az olvasóinkhoz fordulunk, azt kérve, hogy tartsatok ki mellettünk, maradjatok velünk.

  pepsi fogyni

  Ti, ha tehetitek, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt.