Weider Super Nova - 120 caps

Nova zsírégető

Fokozza a zsíranyagcserét

Edzés előtt perccel fogyaszd, hogy mire leérsz a terembe, érezhesd a hatását. A SuperNova összetevőíről bővebben: A termék niacin- és B6-vitamin-tartalma hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, ezzel javítva az edzésteljesítményt és az állóképességet. Továbbá a termékben lévő B6-vitamin a normál fehérje- és glikogénanyagcserében is részt vesz. Szintén a termékben található cink részt vesz a zsírsavak normál anyagcseréjében és hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, illetve a normál szellemi működés fenntartásához.

Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem nova zsírégető.

veszteség zsír has

A kihívások megszállottja vagyok. Minden sorozatban, minden ismétlésben arra törekszem, hogy magasabbra tegyem a lécet.

lehetséges, hogy lefogy egy héten belül

Akkor vagyok elégedett, ha átléptem a komfortzónámat és ki tudok préselni még egy-két extra ismétlést. Ehhez azonban nagyobb koncentráció, extra teljesítmény és kiváló minőségű edzés előtti kiegészítő kell.

mennyi ideig tart veszíteni a zsírt?

A Supernova-ban minden olyan kulcsösszetevő megtalálható, melynek segítségével edzés alatt úgy érzem, semmi sem állíthat meg, hogy megdöntsem a személyes rekordjaimat. Energia, bedurranás, erezettség, fizikális és mentális koncentráció, kitartás.

fogyás szülés előtt

Ez az, amit akarok. Ízek: barack, alma-körte, sárgadinnye, narancs-mangó Kiszerelés: 9,4 g tasak 1 adagosg doboz 30 adag Felhasználási javaslat: 9,4 g 1,5 adagoló kanál port keverjünk el ml vízben, majd fogyasszuk edzés előtt 15 perccel.

Derék-zsírégető gyakorlat

Javasoljuk a keverőpalack használatát! Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára, illetve szívbetegségben, magas vérnyomásban vagy koffeinérzékenységben szenvedőknek nem ajánlott! Nova zsírégető tápérték 1 adag: 9,4 g I adagok száma a termékben: 30 I napi adag: 1 adag 9,4 g.