Már 33 kilót fogyott Király Linda

Mls fogyás, MLS: Sallói a „legolcsóbb” góllövő az egész bajnokságban

Mls fogyás

A észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban MLS szereplő Sporting Kansas City csatára, a 22 éves Sallói Dániel az idényben 10 vagy annál több találatig jutó játékosok közül a legolcsóbb góllövő — derül ki a Jenkifoci kimutatásából. Hirdetés Sallói a legjobb befektetés Fotó: Facebook.

Mls fogyás

Ez tizedakkora befektetés a Kansas részéről, mint amennyit az LA Galaxynek kell fizetnie egy Ibra-gólért. Sőt, egy Sallói-gól csupán tizenhatod annyiba kerül, mint egy Nikolics-gól, közel huszadannyiba, mint egy Rooney-gól és hetvened!

Ezzel Sallói az MLS mostani szezonjában legalább 10 találatig jutó játékosok közül messze a legjobb befektetésnek bizonyult, a második helyen álló — szintén Mls fogyás — Fafa Picault 14 dollárért szerez egy találatot.

A listán a Ennyi pénzért — dollárért, azaz körülbelül 2 forintért — vehetünk egy új Dacia Sanderót, esetleg egy 10 év körüli használt Audi A4-est, vagy 15 esztendős, újszerű állapotú lakókocsit, kis szerencsével hozzájuthatunk öt darabhoz egy-egy jobbfajta gamerlaptopból, és a legújabb iPhone Xs-ből is beszerezhetünk vagy hármat — hogy csak néhány apróságot kiemeljünk, amit Sallói egy-egy góljának árával kezdhetnénk.

XLS (XL-S) Medical tabletta x

Daniel Salloi is the "cheapest" goalscorer in MLS this season. This means SKC pays 8k for one Salloi-goal. A teljes lista Fotó: Facebook.

Mls fogyás