„120 kiló vagyok, de mindennap szeretkezünk a vékony pasimmal, minden pozícióban"

Kövér lány

kövér lány

Kormos Anett: Palvin Barbi, a kövér lány KA Olvasási idő kb. Annak a Palvin Barbarának, aki a fönti képen szerepel. A világhírű magyar modell, aki nemrég a legendás sportlap, a Sports Illustrated fürdőruhás különszámában szerepelt, nem várt sokáig a válasszal, ITT meg lehet tekinteni eredetiben. Nos, nem vagyok olyan vékony, mint 18 évesen voltam, de nem tartom magam kövérnek. Mert nyilván ez a legfontosabb hír vele kapcsolatban.

Kormos Anett: Palvin Barbi, a kövér lány

Meg úgy egyáltalán. Kormos Anett kiakadt.

Kicsi, kócos lovacska vontatta fáradtan zihálva a süppedős, finom parti homokban. A kocsis, egy sápadt, züllött képű legény álmosan biztatta a kis lovat. Néhányszor végighúzott a hátán az ostorával. Végre a Jirglék telkének a lábjában, néhány lépésnyire a Dunától meghúzta a gyeplőszárat. Gabika megállt, széjjelterpesztette bütykös, pókos lábait, a földre eresztette a fejét, s bátortalanul, étvágytalanul tépni kezdte a kövér, illatos füvet.

Már hogy egyesek szerint. Legyen világos, hogy nem ismerem Palvin Barbarát, nem vagyok a kövér lány, nem vagyok járatos a modellek körében, és nem is nagyon érdekel ez a világ.

„120 kiló vagyok, de mindennap szeretkezünk a vékony pasimmal, minden pozícióban"

Puszta kíváncsiságból néztem meg, hogy nagyjából milyen kommentek érkeztek a kövérségéről szóló hírhez. És azt kell mondanom — aki nem bírja a csúnya szavakat, most közmondások 31 fogyás De tényleg. Van ez az elképesztően jó csaj, akinek a testét szerintem csak az nem irigyli, aki… nem tudom… biztos van ilyen is… És még így is akadnak olyanok, akik szerint tényleg van rajta egy kis fölösleg, meg aki szerint abba kéne hagynia a nassolást, meg kövér lány szerint a modellvilágban egy nem Palvinbarbit körberöhögnének ezzel az alakkal.

kövér lány

Tudom-tudom: ízlések és pofonok. De olyan sokat, sokan és régóta vinnyogunk amiatt, hogy ne tolják már úton- útfélen az arcunkba a gebére fogyott nőket, ne kelljen már azt éreznünk, hogy csak akkor vagyunk jónők, ha negyven kiló alá szorítjuk a súlyunkat, répán és salátán kérődzve élünk, és a konditeremben virítunk ahelyett, hogy ennénk egy jó krémest a gyerekeinkkel.

És akkor van egy ilyen csaj nem tudom, hány kilóakin kövér lány, hogy él, és látszik rajta, hogy élvezi az életet.

Sebestyén Balázs A Tahó (Összes rész)

Sőt lehet, hogy még egy lángost is meg mer enni havonta. És erre lekövérezzük?

  • „ kiló vagyok, de mindennap szeretkezünk a vékony pasimmal, minden pozícióban"
  • Nem akarja szépnek feltüntetni azt, amit nem érez szépnek: kendőzetlenül tárja elénk, milyen érzéseket okoz valakiben a saját kövérsége.
  • Zsírégetés zabral

Már nem mi, értitek, hanem… akiknek elment az esze. Nem vagyok hajlandó tapintatosan és mértéktartóan fogalmazni, mert aki belemegy ebbe az utcába, az szerintem mindannyiunk ellen van.

Az egészséges nőkép ellen, és az ellen, hogy a nők élvezzék az életet, az evést Valamint elhiggyék magukról, hogy szépek.

Aki belemegy ebbe az utcába, az rátapos az amúgy is vadul torzuló tükörre, hadd görbüljön még tovább, hadd ne merjen már a világon senki fürdőruhában mutatkozni, akinek nincsenek kiműtve a lengőbordái. És tudom, most lehet azzal jönni, hogy ő ebből él, neki igenis kötelessége odafigyelnie a súlyára. Kérdezem lehorgasztott fejjel és elrejthetetlenül gyilkos tekintettel, hogy nem az lenne jó mindannyiunk számára, ha ilyen nőket látnánk a kifutókon, a magazinokban, a tévé képernyőjén?

kövér lány

Nem az lenne jó mindenkinek, ha végre megértenénk, vagy legalább megtanulnánk és elhinnénk, hogy a szépség nem a kilókon múlik?

Palvin Barbara szép. És ha netalántán később húsz-huszonöt kilóval többet nyom, akkor is szép lesz.

  1. Itt a műanyagmentes július: így kezdj bele!
  2. Fekete nőként eddig csak fehérekkel randizott — elárulta, mit érez a Black Lives Matter miatt A 27 éves Jazmin több dologra is rájött a rasszizmusellenes akciók hatására, amelyek felett eddig elsiklott.
  3. A pompom vezetés segíthet a fogyásban
  4. Kormos Anett: Palvin Barbi, a kövér lány - WMN
  5. Jym zsírégető mellékhatások
  6. Elmondta, hogy ha valaki ducibb, bármennyire is jó, sose lesz szerelmes, nincsenek szexjelenetei, csak a főhős legjobb barátja lehet a filmekben, sorozatokban.

Én pedig őszintén szeretném, ha abbahagynánk egymás mérlegelését. Kormos Anett.