Na, már online is Lerepül a hülye fejetek!

Kenu súlycsökkenés. A jó kenyértől nem hízhatsz!

Amikor néhány éve abbahagytam az aktív, vagyis a napi több edzést igénylő sportot, ez rögtön meg is látszott rajtam — testsúlyom gyarapodott.

fogyás értékelése karcsúsító tengerész nadrág

Többféle módszerrel, kisebb nagyobb kenu súlycsökkenés értem el a súlycsökkentésben, de egyik sem volt tartós. Ennek eredményeképpen június elején az Olaszországban —Riccione-ban- rendezett Senior Világbajnokságon 2 aranyérmet szereztem.

A győzelem után sajnos nem volt motivációm és sport karrieremet teljesen elhanyagoltam.

  1. Szóljon hozzá Ön is!
  2. A súlyok égetik- e a testzsírt?
  3. • Tapasztalatók:

Ez azzal járt, hogy észrevétlenül, igen hamar felszedtem jó pár kilót. Az idő haladtával ismét visszanyertem lelkesedésemet, és megérlelődött bennem az elhatározás, hogy részt veszek az augusztusi Senior Európa Bajnokságon, aminek Stockholm adott otthont.

Nem esett nehezemre betartani, mert volt motivációm, és az eredmény is hamar megmutatkozott.

Kezdetben csak apróbb változásokat észleltem, de egy idő után az előző évi ruháimból egyre többet kenu súlycsökkenés ismét felvenni — hihetetlenül boldog voltam! Az első hónap végére a súlycsökkenés mindenki által láthatóvá vált. Ekkor elkezdtem az edzéseket is, készültem a Bajnokságra és a második hónapra sikerült elérnem a megálmodott, számomra ideális testsúlyt.

im fogyni 30 karcsú

Kitűnő formában voltam — és az alakom is tökéletes volt! Tíz éves koromban tapasztaltam meg először —atlétaként- a versenysport izgalmát.

Functional Training System 360 - FTS360 keret

A középiskolai majd a főiskolai éveim alatt a tanulás vette át a központi szerepet az életemben, de —bár nem versenyszerűen- a sport is ugyanúgy része volt a hétköznapjaimnak. A vizsgaidőszakok miatt gyakran hosszabb kihagyásokra kényszerültem, ami két okból is nagyon rossz volt: az egyik, hogy hiányzott nagyon a rendszeres mozgás, másrészt a számomra fontosnak tartott sportos testalkatomat is elveszítettem.

Tudtam, hogy a zsírpárnák ellen nem csak mozgással, hanem megfelelő táplálkozással is küzdhetek.

éget cukrot zsír előtt pitta testsúlycsökkenés

Női hiúságom késztetett arra, hogy megismerkedjek az egészséges táplálkozás alapelveivel. Ahogy autodidakta módon egyre több információ birtokába kerültem, láttam, hogy nem csak a súlyproblémák, hanem szinte minden egészségügyi probléma visszavezethető a nem megfelelő táplálkozásra.

Diaformin a fogyásért: hogyan, az ár és az értékelés

Ettől kezdve megpróbáltam egyre tudatosabban alakítani étkezési szokásaimon - így megfeszített munkatempóm mellett sem küzdöttem soha súlyproblémákkal vagy komolyabb betegségekkel. Tudatos életmódom nagyban hozzájárult ahhoz, hogy visszakerülve a versenysportba nagyon rövid idő alatt sikerült formába kerülnöm.

  • A terápiát támogató nem gyógyszeres kezelés – életmódváltás – jelentősége és eszközei
  • Negyvenhat kilótól szabadult meg a szarvasi könyvtáros – Newjság
  • Ms és próbál lefogyni

Lehet valaki nagyon elszánt és kitartó, bírhatja a napi két-három edzést, megfelelő étrend a versenyek előtt szigorú diétavitaminok, ásványi anyagok és fehérjekészítmények nélkül szinte lehetetlen eredményt elérni ebben a sportágban.

Nagyon fontos, hogy a versenyidőszakon kívül is tudatosan kell alakítani a táplálkozást és az egész életmódot, mert a fitness formát nagyon nehéz megszerezni de megtartani még nehezebb.

Egy-két napos lazítás tönkreteheti az addig elérteket és a következő versenyre való felkészülést.

  • A jó kenyértől nem hízhatsz! - NSO
  • Functional Training System - FTS alapgép
  • Nevetséges módon fogyni

Mint edző, a rendszeres találkozások alkalmával szeretném megtanítani az kenu súlycsökkenés a számukra legmegfelelőbb sportmozgások helyes kivitelezésére, megfelelő alkalmazására, az életmódjuknak megfelelő kiegyensúlyozott egészséges étrend önálló összeállítására, a megfelelő étrend-kiegészítők kiválasztására, hatására, alkalmazásának jelentősségére.

Életem mottója lehet, hogy közhely, de számomra iránymutatás: Az egészség a legfontosabb!