Bonprix Funkciós mikroszálas polár kardigán karcsúsító hatással - carrara.hu

Karcsúsító kardigán

Tartalom

  Szépség és divat Dia Ha a derekadat övvel hangsúlyozod - akár a kardigán alatt, akár magán a kötött darabon - azzal karcsúbbnak karcsúsító kardigán az alakodat.

  karcsúsító kardigán

  Dia A sötét színek kardigán esetén is jó választásnak minősülnek, hiszen slankítanak. Azzal pedig, ha a szvetter ujját feltűröd a könyöködig, szintén lefaraghatsz néhány felesleges kilót optikailag.

  karcsúsító kardigán

  Dia A lezser fazonú kardigán akár kövéríthetne is, ha nem futna az elején a függőleges párhuzamos minta, ez ugyanis megnyújtja az alakodat. Dia A hangsúly ez esetben a V-kivágáson van, amely keskenyebbnek mutatja a derekat, nem beszélve a hosszan futó cipzárról, amely megnyújtja az alakot. Dia Ez a klasszikus fazon azért praktikus, mert a kötésminta lefelé fut, így szintén magasabbnak, ezáltal pedig karcsúbbnak mutat.

  karcsúsító kardigán

  Dia A mintás darabokat sem kell mellőznöd - a lényeg, hogy csakis felül legyen minta, így ugyanis a váll kerül előtérbe a derék, a has és a csípő helyett. Dia A világos és sötét kontrasztja eleve karcsúsít, középen futó fekete csík pedig még vékonyabb testalkatot varázsol számodra.

  karcsúsító kardigán