Hamarosan Európát is meghódíthatja az új diétadili

Hvmn fogyás. Mik a ketonok?

hvmn fogyás fogyás masala zabmal

Aki próbált már fogyókúrázni, az pontosan tudja: csak az az étel nem hizlal, amit nem esz meg. Így a karácsony utáni, újévi fogadalmakkal teli időszakban alig van, aki ne fogadta volna meg, hogy pár kilót lefarag. Vagyunk páran, akik új edzéssel egészítik ki az életüket, mások a legtrendibb diétába vágtak bele… ám kevesen bírjuk akárcsak februárig is a tempót.

A tiszta életmódot folytatóknak nincs tippünk, akik viszont nem vetik el a biohacking módszerét, azoknak eljött a Kánaán.

H.V.M.N. Ketone Ester - The World’s First Ketone Ester Drink

Egy Szilícumvölgyi cég ugyanis feltalálta a keton-észter nevű táplálékkiegészítő szert, ami lehetővé hvmn fogyás, hogy a szervezetünk azt higgye, koplalunk, miközben két pofára zabálunk bármit.

Az új vegyület alapja a keton, ami egy oxigéntartalmú szerves vegyület, és akkor termelődik, amikor a test zsírt bont le glükóz helyett azért, hogy energiát szabadítson fel. Ez akkor fordul elő, ha nem áll rendelkezésre hvmn fogyás cukor, tehát ha fogyókúrázunk például.

  1. Éhezteti magát, és nyers vizet iszik a Szilícium-völgy elitje Vaffler Dániel
  2. Éhezteti magát, és nyers vizet iszik a Szilícium-völgy elitje
  3. Bár nincsenek hosszú távú vizsgálatok, amelyek megvizsgálják a keton-észterek használatának hatását, számos tanulmány kimutatta, hogy a szakaszos böjtölés hasznos lehet.

Vagy ha becsapjuk a testünket. A ketózis pedig az a folyamat, amikor a szervezet a zsírtartalékai lebontásával nyer energiát.

hvmn fogyás fogyás trissur

Érdekesség, hogy a ketonok legegyszerűbb képviselője az aceton, ami a körömlakklemosók alapanyaga, és akik már próbálták az új szert, azt mondják: annak is körömlakklemosó íze van. Ennek ellenére nem csak a fogyókúra ipart, hanem a sportolókat is lázba hozta az új szer, mert a jelenlegi kutatási eredmények szerint nem csak megszabadít a zsírtól, de növeli az izmok hatékonyságát és csökkenti azok fáradékonyságát.

hvmn fogyás a kávé megállítja- e a fogyást?

A szer az USÁ-ban már kapható, igaz nem táplálékkiegészítőként vagy gyógyhatású készítményként, hanem élelmiszerként van engedélyezve. Ez azért lényeges, mert ez utóbbi kategóriának nem feltétele a hatásosság vizsgálata, csak az, hogy ne legyen ártalmas a készítmény.

hvmn fogyás az én 600 font fogyás penny

A táplálkozástudományi szakemberek egyelőre tartózkodóak a keton-észterrel kapcsolatban. Szerintük a keton-észterek hatását egyelőre csak állatkísérletek igazolják, azokat pedig nem lehet egy az egyben emberekre értelmezni.

hvmn fogyás ébren marad, ha fogyni fog

De legalább nem káros, és ez több, mint amit jó néhány fogyasztószer elmondhat magáról.