Moszkva megfontolja Trump G7-meghívását

G7 fogyás,

Tartalom

  Donald Trump amerikai elnök szombat este jelentette be, hogy szeptemberre halasztja a világ legfejlettebb országainak találkozóját, a G7-csúcsot, amelyet eredetileg június én tartottak volna meg az amerikai Camp Davidben, majd a Covid—járvány miatt június végére halasztották.

  ápolási beavatkozás a fogyáshoz fogyás jobb egészség

  Az amerikai terveket azonban keresztülhúzta Angela Merkel német kancellár, aki pénteken visszamondta a júniusi részvételét a koronavírus miatt. Kína nem kapott hasonló meghívást az amerikai elnöktől.

  shzen fogyás fogyás inspirációs sikertörténetek

  Ez egy nagyon elavult országcsoport — mondta Trump. Az amerikai elnök tervei szerint a következő csúcs legfontosabb témája Kína lenne.

  tippek a zsírégetéshez és a fogyáshoz effek mintavétel zsírégető

  A G7-csoport ebben a formájában ban alakult ki, és a világ hét leggazdagabb, Nemzetközi Valutaalap-tagsággal rendelkező államát foglalja magában: az Egyesült Államokat, Kanadát, Németországot, Franciaországot, Nagy-Britanniát, Olaszországot, Japánt, valamint az Európai Unió képviselőjét. Moszkva től vett részt rendszeresen a csoport találkozóin, így jött létre a G8, azonban a Krím félsziget es annektálása után Oroszországot többet nem hívták meg az eseményre.

  hogyan lehet lecsökkentni a ferdeket fogyni plymouth

  Donald Trump először ban, a kanadai G7-csúcs előtt vetette fel Moszkva újbóli g7 fogyás, de a csoport többi tagja ellenezte a lépést.