Miért olyan nehéz a fogyás, amikor az elején olyan jól ment!? | Peak girl

Fogyás türelmetlensége

fogyás türelmetlensége

Egyszerű változtatások, amik segíhetnek abban, hogy beinduljon a fogyás írta: Ridikül. Szeretnénk jól érezni magunkat a bőrünkben, ezért időről időre elhatározzuk, hogy leadunk néhány kilót.

fogyás türelmetlensége

Reméljük, hogy újra beleférünk majd a kedvenc farmerunkba, szoknyánkba, és végre be tudjuk gombolni a kedvenc kabátunkat is. Új étrendbe kezdünk, odafigyelünk a zsír- és cukortartalomra, mérlegelünk és számolunk, mégis úgy tűnik, mintha semmi nem történne — a mérleg alig mutat kevesebbet, ha nem többet, mi pedig kezdünk éhesek és türelmetlenek lenni.

Hoztunk egy kis segítséget: néhány egyszerű változtatást, amik segíhetnek abban, hogy beinduljon a fogyás.

PROTEIN porok a FOGYÓKÚRÁBAN - 40kg fogyás és ami mögötte van

Aki már próbálta, az tudja, hogy fogyni nem mindig olyan egyszerű, mint ahogy elképzeltük. Fontos, hogy tudjuk, egészségesek vagyunk, mert egyes betegségek sajnos hízékonysággal is járnak, tehát ha nem tudunk fogyni, keressük fel az orvosunkat, és kérjünk kivizsgálást, tanácsot tőle, hogy ezt a lehetőséget kizárhassuk.

fogyás türelmetlensége

Fotó: iStock. Merthogy a fogyókúra nem csak egyszerűen azt jelenti, hogy mától nem eszünk csokit — illetve ez is hozzátartozik, hiszen az étrend és életmód megváltoztatása elengedhetetlen feltétele a fogyásnak.

fogyás türelmetlensége

Tudatosan és okosan kell felépíteni mind az étrendünket, mind az edzéseket, a fogyás pedig egyszer csak beindul. Segítségül hoztunk néhány ötletet: íme néhány egyszerű változtatásamik segíhetnek abban, hogy beinduljon a fogyás felgyorsuljon az anyagcserénk.

fogyás türelmetlensége

Igyunk több vizet. Iktassunk be rövid, időszakos böjtöket egy-két napig tartó, szigorúbb, de szakszerűen felépített diétákat. Együnk egészséges fogyás türelmetlensége, szénhidrátokat például avokádót, halakat, dióféléket és teljes fogyás türelmetlensége ételeket.

fogyás türelmetlensége

Igyunk több teát például zöld teát, matcha teát. Zsírégető rögbi több fűszeres ételt az erős, csípős fűszerek serkentik az anyagcserét.

Az urak persze nyilván tudnának még többet is felsorolni, de ez a 10 a legáltalánosabb, amivel napi szinten találkozni lehet.

Izzadjunk, menjünk szaunázni.