Ha sírsz az exed miatt, fogyhatsz is - tudósok bebizonyították!

Fogyás sírás

WhatsApp Tudósok szerint egy átlagos személy körülbelül 16,5 gallonnak megfelelő mennyiségű könnyet hullajt el élete során.

Account Options

Ám vannak olyan emberek, akik inkább magukban tartják, ha valami probléma éri őket, mert úgy gondolják így könnyebben túl tudnak lendülni rajta. Ez sajnos nem így van.

1 hónapos hasi zsírégetés fogyás nincs étvágya szájszárazság

Minél tovább tartod bent, annál jobban őrlődsz az egészen. Az egyetlen megoldás, ha kiadod magadból a feszültséget.

Egy módszer, amivel biztos a fogyás - Tanácsok fogyni vágyóknak 10. rész

Tanulmányok támasztották alá, hogy a sírás beindítja a fogyást, de csak abban az esetben, ha annak alapja valamilyen érzelmi csalódás. Eme cikkünk ezt az elméletet fejtegeti és bebizonyítja, hogy jobb kiadni a fájdalmat legalábbis akkor, ha le akarsz fogyni. Elsőre nem hiszed el, hogy működik és kétségeid vannak fogyás sírás kapcsolatban.

Gondoltad volna? A szakítás utáni sírás segíthet a fogyásban

Vannak, akik elsőre nem hiszik el, hogy ezzel a módszerrel valóban le lehet dobni pár kilót. Ez amiatt lehet, mert a legtöbb stresszes ember ahelyett, hogy fogyna, inkább hízik, fogyás sírás stressz evésbe kezd.

fogyás becslések hogyan lehet lefogy a warfarin

Viszont ha utat engednek az érzelmeknek és kisírják a fájdalmat, akkor bizony beindul a fogyás. Természetesen sok minden múlik azon, hogyan hatnak a hormonok. A kortizol nevű hormon az elhízásért is felelhet, de fő feladata felvenni a harcot a depresszióval és a stresszel. A legnagyobb gond az, hogy a mai világban a legtöbb ember, nem adja ki magából a feszültséget, fogyás sírás csak őrlődik és őrlődik rajta.

udiliv fogyás zsírégető nézet

A szervezetben ilyenkor megugrik a kortizol szintje, ami miatt elkezdődik a hízás. A tudósok viszont arra jöttek rá, hogy az érzelmi könnyek mivel a könnyeknek is több fajtája van olyan hormonokat tartalmazhatnak, amivel lehet szabályozni a kortizol szintjét.

Lehetséges okok

Ha fizikálisan kiadjuk magunkból a stresszt, akkor eme hormon szintje elkezd csökkenni. A szervezet pedig szépen-lassan elkezdi lebontani a zsírt. Most már tisztában vagy vele, ha nem adod ki magadból a szomorúságot és a fájdalmat, tudat alatt kezdhetsz el enni, ami nem kívánatos súlygyarapodáshoz vezethet.

  • Legtöbbször valamilyen személyes bánat vagy sérelem az oka a sírásnak.
  • Fogyaszt, ha sírsz az exed miatt | Ridikül

A tudománynak köszönhetően végre fény derült arra, hogyan növeld vagy épp csökkentsd a súlyod depresszió esetén. Minden attól függ, hogy bent tartod vagy kiengeded a hormonokat. A megjátszott sírás nem segít!

{{ gallery_title }}

Csak a valós érzelmeket tartalmazó könnyek azok, amik ezt a folyamatot beindítják. A tudósok szerint az érzelmi könnyek kiadásának legjobb ideje nagyjából este 7 és 10 óra között van.

  • Tweet A tudósok szerint egy átlagos személy 16,5 gallonnyi, vagyis közel 25 liter könnyet hullajt sírás közben az élete során.
  • Fogyás & oengyilkossagi hajlamu depresszio & Sírás: okok – Symptoma

Ilyenkor a legtöbb ember leül a kanapé elé filmet nézni, s ilyenkor olyat választanak, amin lehet sírni. Szóval, ha pont szakítottak veled, vagy egy nehéz időszakon mész keresztül, akkor érdemes ezt kipróbálnod. A sírás egyébként is a legjobb módja annak, hogy megnyugtasd az elméd, az idegeid és a lelked. Te magadban tartod a fájdalmat vagy kiengeded? Te mit szoktál tapasztalni akkor, mikor stresszes vagy?

elveszíti a zsírsejteket örökre 31 10 fogyás az életre