4 mágikus pont a testeden, amely felturbózza a fogyást

Fogyás pontok, Ezeket a pontokat nyomd meg a testeden és beindul a fogyás

Tartalom

  hogy egy férfi lefogy

  Tudtad, hogy van a testeden 4 olyan mágikus pont, ami képes felturbózni az anyagcseréd és ezáltal gyorsabb fogyást is elérhetsz? ARC A képen látható pont az egyik legerőteljesebb étvágyszabályozó a testünkön.

  A törlés kéréséig Továbbá, ha Ön reklámüzentet kap tőlünk az e-mailben, emlékeztetni fogjuk Önt arra, hogy bármikor lehetősége van korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen leiratkozni. Sütik és web beacon-ok, névtelen információk a weboldalaink használatán keresztül A femcafe.

  Pontosan az orr és a felsőajak között található, középen. A pont masszírozásával csökkenthetjük az étvágyat, de egyéb, gyógyító hatása is van. Akut derékfájás esetén a pont nyomkodása csökkenti a fájdalmat és növeli a mobilitást.

  serrapeptase fogyni

  Ha valaki elájult, vagy rosszul van a környezetedben, szintén segíthetsz neki ismét magához térni, ha ezt a pontot masszírozod. Naponta kétszer öt percig, gyengéden lehet az akupresszúrát elvégezni ezen a területen. KAR Fokozza a bélműködést a behajlított kar felső részén található pont masszírozása.

  fogyás inspo tumblr

  Az általam fordított cikk olyan orvosi hivatkozást is említ, ahol 15 férfi bélműködését vizsgálták az akupresszúra alkalmazását követően és a fenti tényt a vizsgálat is alátámasztotta.

  Enyhén nyomkodd ezt a pontot, nagyon hamar, nagyon gyors bélmozgást eredményez, ami segíti a tisztulást és a gyorsabb anyagcserét is.

  A tren nem veszíti el a testzsírt

  LÁB A közvetlenül a térd alatt négy ujjnyira található pont az egyik legtöbbet használt akupresszúrás pontot takarja. FÜL A fül a képen látható pontjának három percen át tartó gyengéd masszírozásával csökkenthető a stressz, oldódik a feszültség és csökken a pulzusszám is. A fogyás pontok végezd a masszírozást és egyszerre az egyik füledet kezeld, a három perc után folytasd a másikkal.

  A fül köztudottan az egyik legerősebb akupresszúrás felület, fogyás pontok, mint a talp vagy a tenyér, az egész testet letérképezi.