Google претрага књига

Fogyás nővérek, Ádáz harcot vívnak a kilók ellen a TLC új műsorában

Tartalom

  Az életük is veszélybe került a pluszkilóktól, ezért Fogyás nővérek és Anastasia Chiarello drasztikus lépésre szánták el magukat: kés alá feküdtek.

  Ennek hála egy év alatt kilótól szabadultak meg. Már gyerekkorukban is túlsúlyosnak számított Annabelle és Anastasia Chiarello, de az egész családjuk nagyobb darab volt az átlagnál, ezért nem látták problémának a felesleget, ami rájuk rakódott.

  u fogyni a cymbalta

  Babaként sem voltak picik, és az ételek elég fontos szerepet játszottak az életükben mindig is. Annabelle és Anastasia Chiarello általában hatalmas adag tésztát, kenyeret és csokoládét ettek, a súlyuk így folyamatosan gyarapodott.

  Hozzátette, egy esélye maradt a lefogyásra, mégpedig a gyomorszűkítő műtét, ő azonban félt a beavatkozástól.

  zsírégető fekete égés

  Ekkor jött a testvére, aki úgy döntött, vele együtt vállalja a műtétet. Anastasia is küzdött a túlsúllyal ugyanis, de nem volt rajta annyi felesleg, mint Annabelle-en. Mindketten átestek az operáción, és a két kórosan elhízott nővérnek egy év alatt összesen kilótól sikerült megszabadulnia.

  veszteség vezet

  Annabelle eddig 90 kilót adott le, míg testvére et. Elmondásuk szerint sokkal könnyebb betartani a diétát úgy, hogy együtt csinálják végig, és mindenben tudják támogatni egymást.

  Komment Like Gyönyörű, ha gömbölyű! Kendőzetlenül az evészavarról, és ami mögötte van!