Szponzorált hirdetések

Fogyás namíbia, Ivóvízhiány

A kínai honlapokról lehet káros a vásárlás Vigyázat a csodafogyasztóval!

Egyszerűen fogyni sokan akarnak. Lehetőleg minél olcsóbban. Az új csodaszert, a dél-afrikai kaktuszt pirulában a kínai honlapokról rendelőket most figyelmeztette a vámhatóság: bűncselekményt követnek el.

Magyarország[ szerkesztés ] Magyarországon évek óta egyre kevesebb csapadék hullik. Viszont egyes források azt erősítik meg, hogy a magyarországi ivóvízkészletek jelentős mértékben váltak szennyezetté. Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint

Utánajártunk, hogyan választható el az ocsú a búzától, a legális hoodia a veszélyestől. Aki kínai honlapról rendeli meg az egyre divatosabbá váló csodafogyasztót, könnyen egy büntetőeljárás gyanúsítottjaként találhatja magát — derül ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal NAV közleményéből.

Mint a NAV-nál megtudtuk, a figyelmeztetés megfogalmazása óta újabb öt csomag fogyasztószert foglaltak le.

fogyás namíbia

Ebben az évben ezelőtt 63 esetben, több mint 10 ezer dobozba csomagolva, több mint ezer darab hoodia tartalmú kapszula akadt fenn a rostán. A hoodia a dél-afrikai Botswana, Namíbia és Angola félsivatagi környezetében terem meg.

Tartalomjegyzék

A busmanok évszázad óta használt kaktuszának ami valójában pozsgás 40 különböző faja létezik, de ebből csupán a gordonii nyomja el az éhségérzetet.

A növénynek ahhoz, hogy a fogyasztáshoz felhasználható legyen, öt évig kell fejlődnie.

Az MNB reméli, hogy a szolgáltatók Gyász „Üres az udvar, a ház, Hiába várunk, nem jössz haza már. Eltűnt egy élet, csak az emlék maradt, Szemünkben érted fájó könny fakad.

Az ilyen növénynek — beleértve az élő és élettelen példányokat is —, illetve bármely részének és származékának, az Európai Unióba történő behozatalához vagy kiviteléhez úgynevezett CITES engedély megléte és bemutatása szükséges.

Aki enélkül próbál hozzájutni, az ellen a hatóság természetkárosítás bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményez.

fogyás namíbia

A tét nem kicsi, akár három év börtönt is lehet kapni. Fogyás namíbia körülmények között termesztik a növényt Az eddig lefoglalt mennyiségből látszik, hogy alighanem élelmes viszonteladók szerezték be a hivatalos forrásoknál jóval olcsóbban a kapszulákat.

Város tömegközlekedés

A NAV-nál érdeklődésünkre elmondták: a növény termesztése ellenőrzött körülmények között folyik, és akik így állítják elő a táplálékkiegészítőt, szinte automatikusan megkapják a forgalmazáshoz a szükséges engedélyt is. A vámosok nem vizsgálták, hogy a távol-keleti forrásból származó kapszulák valóban azt és úgy tartalmazzák-e, amit szükséges.

fogyás namíbia

El tudjuk azonban képzelni, hogy ezek a szerek mint arra már több készítménynél, például gyógyteánál, fény fogyás namíbia derült kifejezetten egészségkárosítók is lehetnek. A NAV szakembereihez hasonlóan tehát mi is azt tanácsoljuk, hogy mindenki csak ellenőrzött helyről szerezze be fogyasztószerét.

fogyás namíbia

Kéz alatt, olcsón, házhoz szállítva — mint ahogy hallottunk ilyen esetekről — semmiképpen! A spórolás, ahogy azt mi is rendre hangsúlyozzuk, fontos dolog, de ha az egészség közvetlen rendelésnél pedig a büntetlen előélet és persze a pénztárca rovására megy, a szaldó igen siralmas lehet. Kapcsolódó anyagok.