„Mutasd meg magad, de azért annyira mégse!”

Fogyni hangulatjelek. Vélemények

fogyni hangulatjelek

Beépített fogyókúra a HP fényképezőgépében Egri Imre augusztus Méreténél fogva kényelmesen elfér akár egy ingzsebben is, noha némileg nehezebb, mint a mostanában piacra fogyni hangulatjelek kompakt gépek.

A fényképezőgépet az amerikai MacWorld munkatársai tesztelték, és képminőségével kimondottan meg voltak elégedve.

fogyni hangulatjelek

Nagyon jónak találták színhűségét, és a képek élességét, noha némelyik fotókon némi szokatlan torzulást tapasztaltak. Az R érdekessége, hogy különböző szerkesztőfunkciókat tartalmaz azok számára, akik nem számítógépen, hanem rögtön a fényképezőgépen szeretnék retusálni képeiket.

a legtöbb kommentált

Beépített speciális effektusok segítségével például megöregíthetjük fotóinkat vagy átalakíthatjuk őket vízfestménnyé, esetleg képregényjellegűvé. A MacWorld munkatársai hasznosabbnak gondolták az színező funkciókat fekete-fehér, szépia, színárnyalatde a legmeghökkentőbb mindenképpen a slimming effektust találták, amely néhány kilóval "csökkenti" a fotókon látható személyek testsúlyát.

fogyni hangulatjelek

Azonban óvatosan kell bánni a mesterséges fogyókúrával, ugyanis amennyiben túl sokat vettek le derékról, némelyik illetőnek természetellenesen elvékonyodott a feje. A tesztelők méltatták az R panorámaképek készítését támogató funkcióját is.

Összesen öt képet kombinálhatunk össze egy panorámává, és a fényképezőgép segít a megfelelő átlapolások illesztésében. A legnagyobb problémának az elem élettartamát találták a MacWorld munkatársai. Mindössze képet tudtak ellőni a teljesen feltöltött akkumulátorral, ami nagyjából a fele annak a mennyiségnek, amit más gépekkel készíthetünk.

fogyni hangulatjelek

A használati időt a fogyás kiegészítő tovább csökkenti, ha szerkeszteni is akarunk, tehát aki el akar merülni az effektusokban, jó, ha csomagol néhány extra akkumulátort is az útra.

A HP rengeteg fényképezési üzemmódot kínál azok számára, akik nem elégednek meg az automata beállításokkal, úgy hogy aki egy jól fogyni hangulatjelek, nagy felbontású digitális fényképezőgépre vágyik, nem jár rosszul a Photosmart Rtel.

A törlés kéréséig