Vitaking Fenugreek Seed (Görögszéna mag) 610mg kapszula 90db részletes leírása

Fogyni fenugreek

Tartalom

  fogyni fenugreek

  Szélhajtószer, koleszterinszint csökkentő, erős hashajtó, cukorbetegség elleni szer, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő szer, köptetőszer, vizelethajtó, izzasztószer, afrodiziákum Cukorbetegség: A görögszéna jótékony hatással bírhat a szervezet víz metabolizmusában részt vevő csatornáira ambuvahasrotas és a húgyúti rendszerre mutravahasrotas jelzi, hogy miért alkalmazzák a cukorbetegség kiegészítő kezelésében.

  A gyógynövény úgy segíti a szervezetet, hogy megtisztítja a csatornákat azoktól a zsírlerakódásoktól, amelyek ott felhalmozódnak, és amelyek a hasnyálmirigyet hívatottak táplálni.

  fogyni fenugreek

  Mind az első típusú, mind a második típusú cukorbetegség esetében segíthet kiegyenlíteni a cukorszintet. Koleszterin: A zsírszövet csatornáira medovahasrotas kifejtett közvetlen hatása miatt, hasznos összetevője a koleszterinszintet csökkentő recepteknek.

  Használjunk grammot naponta, hogy csökkentsük az Fogyni fenugreek alacsony sűrűségű lipoprotein koleszterinszintet.

  fogyni fenugreek

  Emésztés: A görögszéna felbecsülhetetlen értékű orvosság a renyhén működő és gázokat képző emésztés kezelésében, amelynek okozója a meggyengült kapha és váta dósa működés. Kedvező hatással van a hasmenésre és a bélgyulladásra is.

  A gyógynövény magas nyálka tartalma csillapító, gyulladáscsökkentő szerként hat, amely jótékonyan hathat a fekélyre és megnövelheti a széklet tömegét; nagyon hasznos enyhe hashajtó is egyben.

  fogyni fenugreek

  A keserű tulajdonsága elősegíti a májműködést és javítja a tápanyagok szervezetbe hogyan lehet fogyni? felszívódását. Nőgyógyászat: A görögszéna magnak különleges hatása van a méhre és egyben a női szaporítószervek egészére is.

  A görögszénában található szaponin, amely a fitoösztrogén előfutárát, a dioszgenint tartalmazza nagyon fontos szerepet játszik a nők egészségében. Szülés után alkalmazzák, hogy elősegítsék a bélmozgást és megtisztítsák a méhet.

  A vérplazmát rasa dhatu tápláló hatása elősegíti az anyatej megfelelő folyását. Ha fájdalmas a menstruáció, akkor a görögszéna melegítő és pangást csökkentő tulajdonságai igen kedvező befolyással vannak a szervezetre.

  fogyni fenugreek

  Szaporító szervek: Olyan receptúrákban használják, amelyek az impotenciát, a fogyni fenugreek magömlést és az alacsony libidót hívatottak kezelni. A gyógynövény melegítő hatása stimulálja a szaporítószerveket, miközben az olajos és édes tulajdonságai táplálják a szaporító szövetet shukradhatu.

  fogyni fenugreek