Zsírolvasztó, fiatalító vitaminbomba - Így fogyj szederrel!

Flylady fogyás

  • Valéria Tóthová (valriatthov) on Pinterest
  • Pin on Egészséges élet

Üdv Léna világában! Gimis koromban szerettem írni.

flylady fogyás

Néha verseket, de inkább prózában éreztem otthon magam. Verset talán csak erős érzelmi felindulásból írtam vagy nagy csöndben, éjszaka.

Már megint rengeteget termeltetek, alig győzök visszaolvasni. Oltás: én már lassan nem tudom mit tegyek. Egyik percben oltatnék, a másikban nem. Nem tudom  mi a jó. Mondjuk, soha egyikünk sem volt még influenzás, de hát ez sem garancia a mostani járványra nézve.

Erre a kettőre emlékszem. Később néha írtam elmélkedést, hitről, amit igeversek ihlettek.

flylady fogyás

Valahogy mindig is vonzott az írás, de sosem volt bennem elég egy hosszú történethez, regényhez vagy novellához. Jobban esett — illik zsírégetési naptár jobban kézre flylady fogyás — apró szösszeneteket írni valós élethelyzetekről, kicsit görbetükör-írással, sok iróniával, esetleg nyelvi bravúrokat elkövetni papíron.

flylady fogyás

De ez nem tartott sokáig, sokszor inkább csak gondoltam, mintsem leírtam ezeket. Évekkel később, már Indiában, a főnököm ajánlotta az írást, stresszoldónak.

  • Boszorkánykonyha: 07/26/12
  • Háztartási Könyvelő - Housewife : "FlyMami" avagy a Háztartási könyvelő születése!

Szabina vetette föl az írást, mondván, olyan jó a stílusom, lehet, hogy segítene levezetni a feszültséget. Aztán rátaláltam Viára és az urban:eve-re.

flylady fogyás

Visszamenőleg is elolvastam a bejegyzéseket, és azóta is naponta olvasom. A Blog Action Day bejegyzésnél már nagyon bizsergett bennem, hogy milyen jó lenne blogot írni.

ALL DAY CLEAN WITH ME! // My Flylady Cleaning Routines! // 2020 CLEANING MOTIVATION

Ez flylady fogyás írás volt az, ami elgondolkodtatott, hogy miről is tudnék írni. Mi az, ami érdekel és megér egy blogot.

flylady fogyás

Az év végi összesítést olvasva végülis eldöntöttem. Miért ne? Szabad, lüktető, néha romantikus, de inkább vicces, élhető, egyensúlyra törekvő, talán nem mindig praktikus, de szép, általában rendezett, de néha szalad, gyönyörködő, gondolkodó és soha nem unalmas.

flylady fogyás

A lenyűgöző, inspiráló, szédítő Taj Mahal Oszd meg, ha tetszett!