Nincs “Zsírégető zóna”

Egyszerűsített zsírégetés

Tartalom

  egyszerűsített zsírégetés

  Megosztás Tweet Megosztás Számtalan gyümölcs híres arról, hogy segít a fogyásban, de talán az egyik legelterjedtebb közülük a citrom. Ezúttal erről a diétáról lesz szó. Cikkünkben megpróbálunk minden hasznos információt, előnyt, hátrányt és tévhitet megosztani Olvasóinkkal, remélve, hogy ezáltal sokkal könnyebben és hatékonyabban adhatják le felesleges kilóikat.

  Az egyik egyszerűsített zsírégetés ezek közül a magas C vitamin tartalom, amely kivételes módon erősíti az immunrendszert.

  egyszerűsített zsírégetés

  Emellett lúgosító hatású, segíti a szervezet méregtelenítését és a salakanyagok kiürítését, de a szomjat is kiválóan oltja. Mivel sok benne a bioflavon, regenerálja a véredényeket és a vért is kiválóan tisztítja. Akik szeretnének frissen, üdén és fiatalosan kinézni, a citrom azok számára is jó választás, hiszen a gyümölcs a bőr szépítése mellett a haj és a fejbőr zsírosodását is elősegíti. A diéta első szakasza mindenképpen ezzel a folyamattal indul, hiszen a méregtelenítés során a szervezet megszabadulhat a méreganyagoktól és normalizálhatja az emésztőrendszer működését.

  egyszerűsített zsírégetés

  Ehhez azonban — a tévhittel ellentétben - nem kell koplalnunk, hiszen az éhezés olyan működésre kényszeríti a szervezetet, amelynek során az több mkk fogyás anyagot termel, mint egyébként.

  Éppen ezért minél több egészséges élelmiszert, zöldséget és gyümölcsöt kell fogyasztanunk annak érdekében, hogy a méregtelenítés valóban elkezdődjön, de a házi zöldségleves és a gyógynövénytea is felgyorsíthatja a folyamatot.

  egyszerűsített zsírégetés

  De maradjunk a citrom diétánál és vizsgáljuk meg, miért is segíti elő ez az egyszerű gyümölcs a fogyás bonyolult folyamatát! Mint említettük, a citrom serkenti az emésztést és az anyagcserét. Ez főként savtartalmának köszönhető, hiszen a citromsav szervezetünkbe kerülve kölcsönhatásba lép az emésztőrendszerben található enzimekkel és savakkal.

  Éppen ezért a reggel, éhgyomorra elfogyasztott citromlé a magas rosttartalom miatt nagyban hozzájárul a az egészséges emésztéshez. Emellett a citrom a zsírégetést és a méregtelenítést egyszerűsített zsírégetés elősegíti.

  egyszerűsített zsírégetés

  A benne lévő vitaminok és ásványi anyagok támogatják zsírlebontó folyamatainkat, aminek köszönhetően a zsírégetés is gyorsabbá válik. De ugyanez elmondható a lúgosító hatásról is, amely bár először ellentmondásosnak tűnik, a savas tartalom — az alacsony cukortartalomnak köszönhetően - elősegíti a lúgosítási folyamat felgyorsítását. Kapcsolódó cikkek.

  egyszerűsített zsírégetés