Hogyan tartsa meg az elért eredményt a fogyókúra után? | Diéta és Fitnesz

Béke fogyás. A fogyás és elhízás lelki okai

A lelki problémák fogyásodra is kihatással lehetnek, bármennyire is elszánt vagy! Először rendezned kell az életkörülményeidet, csak utána fogsz tudni tökéletesen összpontosítani magadra!

A tartós fogyás titka: 10 tanács a jojóeffektus ellen

Bizonyos esetekben a lelki problémák nem súlyvesztést, hanem éppen ellenkezőleg, súlygyarapodást váltanak ki. Bármennyire is eltökélt és elszánt vagy, ha a lelkedben nincs béke, akkor sajnos az fogyásod sem abban az ütemben béke fogyás alakulni, ahogyan azt szeretnéd. A hétköznapi problémák, a túlzott stressz, mind-mind rányomják bélyegüket az életviteledre is, ami nemcsak állandó idegekeskedést és nyugtalan lelki állapotot, de akár hormon-háztartásbeli problémákat, anyagcsere zavarokat is kiválthat.

Béke fogyás teremtsd meg a lelki nyugalmat magadban, jobban tudsz majd teljesíteni az élet minden területén, beleértve a fogyókúrádat is. Fogyás A PCOS és az élet folyamán felmerülő lelki eredetű problémák képesek annyira legyengíteni az embert, hogy bármennyire is akarod, nem tudsz kellőképpen koncentrálni, nem úgy tudsz összpontosítani más dolgokra, mint például a diétád és egyben az életmódod.

hogyan lehet elveszíteni a zsírt a felsőtestből

Ilyen hullámvölgyek mindenki életében vannak, amire nem tudsz előre felkészülni. Ha ilyen nehezítő körülmények mellé még egy kitűzött határidő is tovább ronthat a helyzeten, akkor eljön az idő, hogy mérlegelned kell! Tedd rendbe az életed, és amikor már sínen vagy, belevághatsz kitűzött céljaid elérésébe! Bármennyire is a maximumot adod magadból, a lelki eredetű problémák hatással vannak a szervezeted működésére is, ezért bármennyire is betartod a diétádat, a súlyod lehet, hogy épp ellenkezőleg fog változni.

  • A tartós fogyás titka: 10 tanács a jojóeffektus ellen 1.
  • Hatályos:
  • Hogyan tartsa meg az elért eredményt a fogyókúra után?
  • Javítja- e a fogyás a vérkeringést?

Fogyás lelki problémák Milyen lelki eredetű problémák akadályozhatják meg a fogyásodat? Félsz egyedül szembenézni a változásokkal! Sokszor a ragaszkodás, a megszokottság érzete az, ami az utadba állhat.

mcdougall fogyás

Félsz belevágni új dolgokba, a külvilág felé nyitás helyett inkább a megszokott körülményeket választod. Ez hosszútávon az egész életedre kihathat, ami akár a munkahelyeden, akár a társadalmi életedben nehézséget okozhat. Ne félj elengedni azt, amire már nincs szükséget vagy nem visz előre.

Tartós fogyás, önsanyargatás nélkül — Hogyan találjuk meg testi és lelki egészségünket! Ilyenkor újabb és újabb diétákat próbáltak ki, sanyargatva testüket és lelküket is.

Ha görcsösen ragaszkodsz ezekhez a dolgokhoz, akkor az hvmn fogyás külsődön, éneden és egyben az önbizalmadon is meg fog látszani! Ha elindulsz egy jó úton, alakod is megváltozik, ez pedig egy új élethelyzeteket eredményezhet, amitől szintén megriadhatsz. Ne félj!

Hogyan tartsa meg az elért eredményt a fogyókúra után?

Ne evéssel vigasztald magad! A táplálék az, amivel a testedet életben tartod, de egyben a lelkedet, elmédet is táplálod velük. Amikor magányos vagy, boldogtalan, akkor megpróbálsz az ételekből erőt és elégedettséget meríteni, ezáltal többet ehetsz.

Hiába a sok mozgás, a plusz kalóriák miatt nem úgy fog változni a tested, ahogyan szeretnéd.

3 hónap elveszíti a testzsírt

Ha a harmónia hiányzik az életedből, akkor azt ne az élelmiszerekben keresd! A túlevés csak átmeneti megoldás a lelki problémáidra, hosszú távon semmiképp sem jelent megoldást!

Ha túl sokat stresszelsz, akkor egy idő után nem fogsz tudni megbirkózni a helyzettel, ami szintén lelki eredetű problémákat fog felvetni.

A fogyás és elhízás lelki okai

A túlzott stressz olyan fizikai tüneteket is okozhat, ami a súlyodra is kihathat. A sok idegeskedés miatt  béke fogyás felborultested zsíranyagcsere és méregtelenítő folyamatai, valamint az emésztésed sem fog megfelelően működni! Ha rendezed az életkörülményeidet, maximálisan tudsz koncentrálni önmagadra is!

Te vagy az béke fogyás, aki önmagad a legjobban irányítani tudod, minden más külső segítség csak másodlagos lehet.

Az életben minden okkal történik, de az biztos, hogy ha feladod azt, ami már egyszer működött, akkor idővel vissza fogsz térni a kiinduló vagy akár rosszabb állapothoz!